eur:
393.84
usd:
367.76
bux:
0
2024. április 25. csütörtök Márk
Dárdai Pál, a Hertha BSC vezetőedzője csapatának a Bayern München ellen a német első osztályú labdarúgó-bajnokságban játszott 2021. február 5-i mérkőzése előtt a berlini Olimpiai Stadionban.
Nyitókép: MTI/EPA/Getty Images pool/Boris Streubel

Dárdai Pál: aki sokáig feszíti a húrt, előbb–utóbb megnézheti majd magát

A berlini öltözőben rendet rakó Dárdai Pál az első Hertha-győzelemről, és az eddig megtett útról is beszélt az NSO-nak.

Dárdai Pál, mint fogalmazott, nem szomorkodna, ha befejeződne az idény, hiszen a Hertha BSC tizenötödik helye már bennmaradást ért. „Csakhogy ez nem kívánságműsor, a harc pedig megy tovább” – tette hozzá a vezetőedző a lapnak, egyetértve, hogy nagyon kellett már a győzelem, de nem elsősorban neki, hanem a csapatnak,

Mint arról az Infostart is beszámolt, a magyar szakember a visszatérését követő hatodik mérkőzésén szerezte meg első győzelmét a Hertha BSC vezetőedzőjeként, miután csapata szombaton a német labdarúgó-bajnokság 24. fordulójában 2–1-re verte a vendég Augsburgot.

Dárdai Pál úgy látja, jó irányba halad a Hertha BSC, ugyanakkor még bőven van min csiszolniuk, ami viszont biztos, hogy csapategységért még nem küzdöttem ennyit.

„Amikor megérkeztem, káosz uralkodott, nyolc nyelven beszélt az öltöző, vezérbika nem volt”

– magyarázta. Ma azonban már jobban festenek, mint hetekkel ezelőtt, a berliniek pedig azt mondják, jó szembesülni azzal, hogy újra harcol a Hertha.

Meglátása szerint a legtöbben mostanra beálltak a sorba, de azért akad egy–két legény, akivel nagyokat csatározik. Miután viszont számára a csapategység szent dolog, aki sokáig feszíti a húrt, előbb–utóbb megnézheti majd magát, jegyezte meg. „Én nem üvöltök, nem balhézom, csak nézek ki a fejemből – amíg nem gurul el a gyógyszer…”

Címlapról ajánljuk

Annyi Szoboszlai Dominik álmainak

Az Everton hazai pályán 2-0-ra verte városi riválisát, a Szoboszlai Dominikkel felálló Liverpool FC-t az angol labdarúgó-bajnokság 29. fordulójából szerdára halasztott mérkőzésen.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.25. csütörtök, 18:00
Bóka János
európai uniós ügyekért felelős miniszter
EZT OLVASTA MÁR?
×
2024. április 25. 06:13
×
×
×
×