eur:
394.41
usd:
370.09
bux:
65674.41
2024. április 18. csütörtök Andrea, Ilma
London, 2016. június 14.David Beckham, az angol labdarúgó-válogatott egykori csapatkapitánya érkezik a londoni füvespályás tenisztornára 2016. június 14-én. A bajnokságot idén június 13. és 19. között rendezik az angol fővárosban. (MTI/EPA/Hannah McKay)
Nyitókép: MTI/EPA/Hannah McKay

David Beckham elárulta, kiket akar Miamiba csábítani

David Beckham elárulta, melyik két futballistát szeretné leginkább csapatához, az Inter Miamihoz vinni. Nincs meglepetés.

A The Heronsnak, Gémeknek nevezett csapatnak a 2020-as volt az első szezonja a Major League Soccerben, a legerősebb észak-amerikai futball-ligában. A labdarúgás világában kétségtelenül legismertebb tulajdonos, David Beckham már tavaly is két világhírű játékost vitt a csapathoz, Gonzalo Higuaínt és Blaise Matuidit.

Ám az új idény előtt a vezérkar szeretné még tovább erősíteni a keretet, miközben támaszkodna a saját akadémiára is.

„Az első naptól kezdve azt mondtam, hogy akadémiánk nagyon fontos bázisa a klubnak, és nagyszerű, ha onnan tudunk játékosokat hozni a csapathoz, de azt is tudjuk, hogy Miamiban a rajongóink nagy sztárokat szeretnék látni. Már vannak olyan játékosaink, mint Gonzalo Higuain és Blaise Matuidi, akik a világ legjobbjai közé tartoznak, de a jövőben is szeretnénk lehetőséget kapni néhány nagy név megszerzésére” – mondta Beckham, aki aztán kifejezetten

emlegette a távlati tervek között Lionel Messi és Cristiano Ronaldo nevét is.

„Természetesen mindig nagyszerű játékosokat akarunk idehozni. Miami nagyszerű döntés bárki számára, mi meg ilyen játékosokat szeretnénk elsősorban megszerezni.

Címlapról ajánljuk
Hamarosan újra kinyithat a történelmi budai gyógyfürdő

Hamarosan újra kinyithat a történelmi budai gyógyfürdő

A török hódoltság idején épült Király gyógyfürdőt a világjárvány idején zártak be, felújítását Őrsi Gergely kezdeményezte. A II. kerület polgármestere az InfoRádióban elmondta: reméli, hogy a többszereplős összefogás eredményeként sikerül olyan konstrukciót kidolgozni és hozzá forrást találni, amely révén a fürdő rekonstrukciója megvalósulhat.
VIDEÓ
EZT OLVASTA MÁR?
×
2024. április 18. 15:50
×
×
×
×