eur:
394.28
usd:
370.33
bux:
0
2024. április 23. kedd Béla
Sotra, 2017. november 25.A norvég Heidi Löke támad Bíró Blanka kapujára a női kézilabdázók Möbelringen Kupájának 2. fordulójában játszott Norvégia - Magyarország mérkőzésen a norvégiai Sotrában 2017. november 25-én. A magyar válogatott 29-24 arányú vereséget szenvedett a világbajnoki főpróbának számító felkészülési tornán. (MTI/EPA/NTB Scanpix/Vidal Ruud)
Nyitókép: MTI/EPA/NTB Scanpix/Vidal Ruud

A fia fejelte le a világhírű norvég kézilabdázónőt

Heidi Löke a január elején történtek óta nem tud pályára lépni.

A norvég női kézilabda-válogatott sztárjátékosa, Heidi Löke január 6-án a kisfiával játszott odahaza. Egy váratlan mozdulattal a gyermek hátradobta a fejét, és lefejelte az édesanyját. A baleset lassan két hónapja történt, de Heidi Lökének azóta is nagy fájdalmai vannak – írja az Origo.

A beálló, aki korábban évekig a Győri Audi ETO játékosa volt, továbbra sem tud játszani, így szereplése veszélybe került a március közepi női olimpiai selejtezőn is. Heidi Lökének nagyon magas a fájdalomküszöbe, de amikor magas a pulzusa, akkor óriási fájdalmai vannak. Nemcsak az orra, de a feje is fáj. "Dörömbölést érzek az orromban, és fejfájásom van. A fájdalom szinte elviselhetetlen" – mondta.

2020 nyarán orrműtéten esett át, akkor hét kisebb törést találtak az orrában. Ezek után az őszi Dánia–Norvégia mérkőzésen újra orrsérülést szenvedett. Jelenleg csak olyan edzéseket tud végezni, amelyeken nem emelkedik meg a pulzusa.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.23. kedd, 18:00
Sz. Bíró Zoltán
történész, Oroszország-szakértő
Amerikai katonák mehetnek Ukrajnába, Oroszország atomháborúval fenyegetőzik - Híreink az ukrajnai frontvonalakról kedden

Amerikai katonák mehetnek Ukrajnába, Oroszország atomháborúval fenyegetőzik - Híreink az ukrajnai frontvonalakról kedden

Telefonon egyeztetett Volodimir Zelenszkij ukrán elnök és Joe Biden amerikai elnök a készülő, 61 milliárd dolláros amerikai fegyvertámogatási csomagról. Az amerikai kormány mérlegeli annak lehetőségét, hogy katonákat küldjenek Ukrajnába, tanácsadói szerepkörben. Szergej Lavrov orosz külügyminiszter egy konferencián azt mondta: megugrott a közvetlen összecsapás lehetősége Oroszország és a Nyugat közt, amely atomháborúhoz is vezethet. Közben az orosz haderő növeli a nyomást Csasziv Jaron, illetve az Avgyijivkától keletra található védvonalakon. Cikkünk folyamatosan frissül az orosz-ukrán háború eseményeivel.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×