eur:
392.27
usd:
366.85
bux:
67039.3
2024. április 27. szombat Zita
Andrea Pirlo, a Juventus vezetőedzője (b) és segítője, Igor Tudor a torinói Continassa sportözpontban tartott edzésen 2020. november 23-án. A Juventus másnap a Ferencváros ellen lép pályára a Bajnokok Ligája csoportkörének 4. fordulójában.
Nyitókép: MTI/EPA-ANSA/Alessandro Di Marco

A Napoli legyűrte a címvédő Juventust

A Napoli házigazdaként legyőzte a bajnoki címvédő Juventust az olasz labdarúgó-bajnokság 22. fordulójának szombati rangadóján.

Az őszi összecsapásra koronavírus-fertőzések miatt nem állt ki a nápolyi együttes, így azt a találkozót még pótolni kell. Az elmaradt mérkőzés ellenére egy ízben már ebben a szezonban is összecsaptak a felek: január 20-án az Olasz Szuperkupáért rendezett meccsen a Juventus győzött 2-0-ra.

A szombati rangadón a néhai argentin sztár, Diego Armando Maradona nevét viselő stadionban viszont fél óra elteltével a hazaiak jutottak vezetéshez: Lorenzo Insigne büntetőből volt eredményes. Miután a legutóbbi hét bajnoki meccséből hatszor győztes Juventus hiába próbálkozott az egyenlítéssel, a hétvégének hatodikként nekivágó Napoli otthon tartotta mindhárom pontot, kettőre csökkentve hátrányát a harmadik helyezett torinói csapattal szemben.

Serie A, 22. forduló:

SSC Napoli-Juventus 1-0 (1-0)

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.29. hétfő, 18:00
Csányi Sándor
az OTP Bank elnök-vezérigazgatója
Érdekesen erős volt az esti órákban a forint

Érdekesen erős volt az esti órákban a forint

Összességében jól sikerült ez a hét a forint számára, stabil volt és az utolsó két nap menetelésének köszönhetően felértékelődéssel zárta a hetet. Az S&P hitelminősítő péntek este megerősítette Magyarország adósbesorolását és a stabil kilátáshoz sem nyúlt, ami szintén kedvező a hazai fizetőeszköz szempontjából, amely a 392-es szinten fejezte be a pénteki kereskedést az euró ellenében. Devizapiaci témákkal is foglalkozunk a május 16-i Portfolio Investment Day 2024 konferenciánkon, amelyen a részvétel regisztráció után ingyenes. Regisztráció és jelentkezés itt.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×