eur:
393.89
usd:
364.74
bux:
0
2024. március 29. péntek Auguszta
Jürgen Klopp, a Liverpool vezetőedzője az Everton az angol első osztályú labdarúgó-bajnokság Liverpool ellen játszott, 2020. január 5-i mérkőzésén a liverpooli Anfield stadionban. A Liverpool 1-0-ra győzött.
Nyitókép: MTI/EPA/Peter Powell

Jürgen Klopp nem mehet haza édesanyja temetésére

Nyolcvanegy éves korában elhunyt Elisabeth Klopp, a Liverpool FC menedzserének édesanyja. Jürgen Klopp a koronavírus-járvánnyal kapcsolatos szigorítások miatt nem utazhat haza Angliából a temetésre.

A Németországban érvényes szabályok egyelőre kizárják, hogy valaki az Egyesült Királyságból beutazzon az országba. (Ezért nem rendezheti saját pályáján az RB Leipzig és a Borussia Mönchengladbach a Liverpool, illetve a Manchester City elleni BL-mérkőzését.).

Kérvényezés esetén megszerezhető különleges engedély, de ezt – sajtóhírek szerint – Jürgen Klopp nem kérte, vagy nem kapta meg.

Búcsúzóul levelet írt édesanyjának, amelyet a Schwarzwälder Bote nevű lap jelentetett meg.

„Nekem ő mindent jelentett. Igazi anya volt, a legjobb értelemben. Mint hívő keresztény, tudom, hogy most jobb helyen van” – írta. – A szörnyű időknek tulajdonítható, hogy nem lehetek ott a temetésen. Amint a körülmények megengedik, csodálatos megemlékezést tartunk, amely méltó lesz hozzá.”

Jürgen Klopp szülei, Elisabeth és Norbert 1960-ban házasodtak össze. Három gyermekük született, Stefanie, Isolde és a legfiatalabb, az egyetlen fiú, Jürgen.

Címlapról ajánljuk
A 300 eurót is meghaladhatják az idei húsvéti költségek Szlovákiában

A 300 eurót is meghaladhatják az idei húsvéti költségek Szlovákiában

300 eurónál is többe kerülhet az idei húsvéti bevásárlás Szlovákiában. A Partners piackutató vállalat számításai szerint, 5 százalékkal kénytelenek többet költeni erre az emberek, mint tavaly. Az élelmiszer drágább, a húsvéti díszítés kicsit olcsóbb lett. Egyre több ünnepi asztalon jelenik meg a bárányhús.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.02. kedd, 18:00
Káel Csaba
a MÜPA vezérigazgatója, filmügyi kormánybiztos
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×