eur:
392.19
usd:
366.71
bux:
67039.3
2024. április 26. péntek Ervin
18 éven felülieknek
Az ön által letölteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartoznak, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek.

Ha szeretné, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használjon szűrőprogramot
Nyitókép: Jani Martin / UTE

Súlyosan megsérült, de már a visszatérést tervezi a hokibíró

Berger Ákos nem érzi jól magát. Az ütközést okozó Szabad Kevin is megszólalt.

A csütörtöki UTE–FTC-Telekom jégkorong Erste Liga-mérkőzés első harmadának elején Szabad Kevin, az újpestiek csatára hátulról leütközte Berger Ákos játékvezetőt. Társa, Babic Vladimir azonnal félbeszakította a játékot, az orvosi stáb a játékvezető segítségére sietett. Berger Ákos nem tudta folytatni, hosszú ápolás után hordágyon vitték le, majd kórházba szállították.

A játékvezetőt a Honvédkórházban alaposan megvizsgálták, ellátták, majd péntek reggel hazaengedték.

"Súlyos agyrázkódásom van, de szerencsére nincs törésem, a koponya CT negatív lett, komoly problémát nem mutatott. Sajnos jelenleg is kettős látással küzdök, és nem vagyok túl jól. De azt mondták az orvosok, egy-két nap, és remélhetőleg elmúlik. A fényt kerülöm, a sötét szobában fekszem és pihenek. Néhány hétig biztosan nem végezhetek semmilyen sporttevékenységet, de remélem, hogy hamar felépülök, és az Erste Liga márciusi rájátszására visszatérhetek a jégre” – mondta Berger Ákos a magyar szövetség tájékoztatása szerint.

A rangadót az FTC-Telekom hosszabbításban nyerte 3-2-re a Megyeri úton. Szabad Kevin megmozdulását vizsgálja az Erste Liga fegyelmi bizottsága.

A válogatottban is bemutatkozott újpesti csatár azt mondta az eset után, hogy sajnálja a történteket, nem volt szándékában sérülést okozni. Már beszélt Berger Ákossal, akinek gyors felépülést kívánt, és reméli, hamarosan újra a jégen találkoznak.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.29. hétfő, 18:00
Csányi Sándor
az OTP Bank elnök-vezérigazgatója
Pattannak az amerikai tőzsdék a gyorsjelentések hátán

Pattannak az amerikai tőzsdék a gyorsjelentések hátán

Gazdasági, a piaci folyamatokat esetlegesen befolyásoló adatok tekintetében ma érkezett itthon a MNB tavalyi utolsó negyedéves lakásárindexe, de az S&P Global Ratings hitelminősítői felülvizsgálata is kiemelkedő fontosságú esemény. Vállalati fronton ma is az amerikai gyorsjelentések vannak a fókuszban, a héten a technológia szektor nagyágyúi közül többen jelentettek. A magyar piacon az OTP-re figyeltek elsősorban a befektetők, ma tartotta közgyűlését a nagybank, ahol beszédet mondott Csányi Sándor, a bankcsoport elnök-vezérigazgatója. A részvénypiaci folyamatokkal kiemelten foglalkozunk a május 16-i Portfolio Investment Day 2024 konferenciánkon, amelyen a részvétel regisztráció után ingyenes.

EZT OLVASTA MÁR?
×
2024. április 26. 14:15
2024. április 26. 12:47
×
×
×
×