eur:
389.63
usd:
363.67
bux:
0
2024. május 2. csütörtök Zsigmond
Bánhidi Bence (j2) és Leandro Semedo, a Zöld-foki Köztársaság játékosa (k) a férfi kézilabda-világbajnokság csoportkörének első fordulójában, az A csoportban játszott Magyarország - Zöld-foki Köztársaság mérkőzésen Kairóban 2021. január 15-én.
Nyitókép: Bánhidi Bence (j2) és Leandro Semedo, a Zöld-foki Köztársaság játékosa (k) a férfi kézilabda-világbajnokság csoportkörének első fordulójában Kairóban, 2021. január 15-én. MTI/EPA/AFP

Törlik a magyarok egyik eredményét a kézilabda-vébén

Visszalépett a világbajnokságtól a Zöld-foki Köztársaság.

Bejelentette a férfi kézilabda-világbajnokságtól való visszalépését a Zöld-foki Köztársaság együttese, mivel nincs meg a szükséges, legalább 10, negatív PCR-teszt birtokában lévő játékosa, és a keddi, Uruguay elleni találkozóra sem tudna kiállni.

A visszalépés értelmében az afrikai csapat valamennyi találkozóját 0-10-es gólkülönbséggel elveszíti, így a magyar válogatott 34-27-es sikerét végül 10-0-lal írják jóvá a mieink számára. Az A-csoportból így a magyar és a német válogatotton kívül Uruguay is továbbjutott - közölte a magyar szövetség.

A magyar együttes kedden este fél 9-kor a csoportelsőségért játszik a németek ellen.

Címlapról ajánljuk

Dobrev Klára a Ligetben: "fogd be a szádat, magyar dolgozó, mert különben kirúgunk, ezt üzeni Orbán Viktor kormánya"

Európai fizetéseket, európai nyugdíjat, európai egészségügyet, európai béreket sürgetett a Demokratikus Koalíció, az MSZP és a Párbeszéd európai parlamenti (EP-) listavezetője szerdán Budapesten. Dobrev Klára közölte, erős Európát akar, amely minden magyarra tud vigyázni, akkor is, ha a kormánnyal szemben kell megvédenie őket.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.05.02. csütörtök, 18:00
Könnyid László
a Magyar Turisztikai Ügynökség főigazgatója
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×