eur:
392.75
usd:
366.42
bux:
66730.53
2024. április 25. csütörtök Márk
Vámos Márton, a magyar válogatott játékosa ünnepel, miután gólt lőtt a budapesti vízilabda Európa-bajnokság férfi tornájának csoportkörében játszott Magyarország-Spanyolország mérkőzésén a Duna Arénában 2020. január 16-án.
Nyitókép: MTI/Szigetváry Zsolt

Harmadszor választották az év vízilabdázójának a válogatott társak a mostani legjobbat

A magyar férfi vízilabda-válogatott tagjai szerint Vámos Márton (Ferencváros) volt az elmúlt év legjobb játékosa.

A vlv.hu szakportál tizenkettedik éve intézett körkérdést minden olyan játékoshoz, aki az előző esztendőben akár egy percre is vízbe ugrott a nemzeti csapatban.

A harmadik alkalommal győztes Vámos Márton egyetlen szavazattal előzte meg Angyal Dánielt és kettővel Vogel Somát, valamint a tavalyi elsőt, Varga Dénest. A voksolásban résztvevő 19 vízilabdázótól szavazatot kapott még Hárai Balázs és Konarik Ákos, utóbbi még soha nem szerepelt a felnőtt válogatottban.

Az év mérkőzése elsöprő fölénnyel a spanyolok elleni győztes Európa-bajnoki döntő lett, míg a legszebb találatnak járó elismerést is magabiztosan vitte el Varga Dénes a Montenegró elleni Eb-elődöntőben bemutatott csavargóljával (érdemes megnézni a vlv.hu cikkében a gól felvételét).

A magyar válogatott játékosai a spanyol Alberto Munarrizt látták a világ legjobbjának, a Magyarországon légióskodók között a szerb Filip Filipovic (Szolnoki Dózsa) diadalmaskodott.

Az év csalódása a válogatottak szerint az olimpia elhalasztása, de ennél a kérdésnél többen is megemlékeztek Benedek Tibor fájdalmas elvesztéséről.

Címlapról ajánljuk
Döntött a kormány: három kérdésben is módosítják az alaptörvényt

Döntött a kormány: három kérdésben is módosítják az alaptörvényt

Megszűnik az igazságügyi miniszteri ellenjegyzés a kegyelmi ügyekben, viszont kiskorúkat érintő ügyekben nem lehet majd kegyelmet adni – jelentette be a Kormányinfón Gulyás Gergely, a Miniszterelnökséget vezető miniszter. Két további kérdésben is módosul az alaptörvény. Május 8-én Budapestre látogat a kínai elnök.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.25. csütörtök, 18:00
Bóka János
európai uniós ügyekért felelős miniszter
Hiába mennek megint a fegyverek, megoldhatatlan problémától szenved az ukrán hadsereg

Hiába mennek megint a fegyverek, megoldhatatlan problémától szenved az ukrán hadsereg

Hosszas huzavonát követően az amerikai képviselőház végül elfogadta az Ukrajnának szánt gigantikus, mintegy 60,8 milliárd dollárnyi segélycsomagot. A hírek szerint a nyugati fegyverek gyorsan a frontra érkezhetnek, hozzájárulva ezzel az ukrán csapatokat érintő súlyos ellátási problémák enyhítéséhez. Kijev azonban egy olyan nehézséggel küzd, amelyen nem tud segíteni Washington sem, ez pedig a harcoló alakulatokat érintő létszámhiány gondja.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×