eur:
393.27
usd:
367.42
bux:
66499.59
2024. április 25. csütörtök Márk
A magyar válogatott játékosai ünneplik győzelmüket a Magyarország - Izland labdarúgó Európa-bajnoki pótselejtező mérkőzés végén a Puskás Arénában 2020. november 12-én. A csapat 2-1-re győzött, ezzel története során negyedszer kijutott az Európa-bajnokságra. Elöl balról Szalai Ádám, középen a gólszerző Szoboszlai Dominik.
Nyitókép: MTI/Illyés Tibor

Szalai Ádám elképesztő beszéde: Mi ezt az évet meg tudjuk változtatni

A magyar labdarúgó-válogatottnál forgatott videótól mindenki libabőrös lehet.

Kétrészes kisfilmben mutatja be az MLSZ TV, mi zajlott az öltözőben az Izland elleni Európa-bajnoki pótselejtező előtt, majd a mérkőzés megnyerése után. Az eddig sosem látott felvételekből kiderül, hogyan tartotta a kapcsolatot a csapattal a koronavírus miatt karanténba kerülő Marco Rossi szövetségi kapitány.

A meccsnapi készülődés mellett meg lehet hallgatni Szalai Ádám megindító csapatkapitányi beszédét.

"Volt egy meccslabdánk, semmi gond, dolgoztunk tovább heteken, hónapokon keresztül. Itt a második meccslabda, ide akartunk eljutni és itt vagyunk. Itt van a meccslabdánk ma" - kezdte el tüzelni a társakat a csatár.

„Nyolc óra óta mindenki otthon ül. Csak azok, akik az egészségügyben dolgoznak, az emberek elveszítik a munkájukat a járvány miatt. Emberek kevesebb fizetést kapnak a járvány miatt 2020-ban. Van, aki azt mondja, 2021, mindenki erre gondol.

Mi itt 90, vagy 120 perc alatt ezt az évet meg tudjuk változtatni. Ez ne legyen nyomás, ez egy lehetőség, és egy öröm, hogy olyan munkája van mindenkinek, hogy 120 perc alatt ezt az egész évet meg tudjuk változtatni"

- sorolja extázisban Szalai Ádám.

"Ma nincs ember, aki elfárad, nincs ember, aki párharcot veszít, nincs olyan, aki leszegi a fejét, ma csak azt akarom látni, hogy mi vagyunk a gladiátorok. Bármi történik, bármi történik is, nincs fáradtság és aki a padról beáll, eldönti a mérkőzést! Hajrá Magyarország!" - hajtotta társait.

A rész bemutatja a gólokat és a meccs utáni ünneplést, azt, ahogy Marco Rossival beszélnek a játékosok. Az olasz szakvezető élete legnagyobb ajándékának nevezte a sikert.

A második rész december 29-én, 19 órától lesz megtekinthető.

Címlapról ajánljuk
Döntött a kormány: három kérdésben is módosítják az alaptörvényt

Döntött a kormány: három kérdésben is módosítják az alaptörvényt

Megszűnik az igazságügyi miniszteri ellenjegyzés a kegyelmi ügyekben, viszont kiskorúkat érintő ügyekben nem lehet majd kegyelmet adni – jelentette be a Kormányinfón Gulyás Gergely, a Miniszterelnökséget vezető miniszter. Két további kérdésben is módosul az alaptörvény. Május 8-én Budapestre látogat a kínai elnök.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.25. csütörtök, 18:00
Bóka János
európai uniós ügyekért felelős miniszter
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×