eur:
393.66
usd:
364.84
bux:
0
2024. március 29. péntek Auguszta
Leganés, 2018. február 21.Zinedine Zidane, a Real Madrid vezetőedzője a spanyol labdarúgó-bajnokság 16. fordulójából elhalasztott Leganés elleni mérkőzésen a leganési Butarque stadionban 2018. február 21-én. A címvédő Real Madrid hátrányból fordítva 3-1-re győzött. (MTI/EPA/JuanJo Martin)
Nyitókép: MTI/EPA/JuanJo Martin

Simán nyert a Real Madrid, Benzema sokat tett Zidane-ért

A Real Madrid simán legyőzte a Borussia Mönchengladbachot és csoportgyőztes lett a Bajnokok Ligája őszi szakaszában. Továbbjutott a Mönchengladbach és az Atlético Madrid is.

Nem sikerült a bravúr Szoboszlai Dominik csapatának, a Salzburgnak, amely hazai pályán 2-0-ra kikapott az Atlético Madridtól, így a spanyol csapat mögött a harmadik helyen végzett csoportjában a labdarúgó Bajnokok Ligájában.

A magyar válogatott futballista kezdőként lépett pályára, veszélyesen játszott, a 48. percben, egygólos hátrányban nagy helyzetet hibázott.

Az Atléticóhoz hasonlóan a Real Madrid is ott lesz a legjobb 16 között, miután Karim Benzema duplájával diadalmaskodott a Borussia Mönchengladbach felett. Ugyanakkor a német csapat is készülhet a nyolcaddöntőre, mivel a csoport másik mérkőzésén a Real Madridot oda-vissza verő Sahtar Donyeck gól nélküli döntetlent játszott az Interrel, amely így még az Európa-ligában sem folytathatja szereplését.

Percről percre tudósításunkat itt olvashatja a szerdai mérkőzésekről:

SALZBURG:Szoboszlai Dominik is játszik az Atlético Madrid ellen, az osztrák bajnok csak győzelem esetén jut tovább. RB Salzburg–Atlético Madrid 0-0.

MADRID: Dani Carvajal nem épült fel, Luis Vázquez a jobbhátvéd. A rutinos Modric, Casemiro és Kroos trió előtt Benzema két oldalán két fiatal brazil, Rodrygo és Vinícius Junior a Madridban. Real Madrid–Mönchengladbach 0-0.

MADRID: Lucas Vazquez beadása után Karim Benzema nagyon fontos gólt fejelt. Real Madrid–Mönchengladbach 1-0.

PIREUSZ: Otavio tizenegyes-góljával előnyben a vendégek. Olympiakosz Pireusz–FC Porto 0-1.

MANCHESTER: Nagy labdabirtoklási fölényben van a City, de gólt nem tudott eddig szerezni. Manchester City–Olympique Marseille 0-0.

MADRID: A spanyolok uralják a játékot, de Plea egy kontránál ziccert hibázott. Real Madrid–Mönchengladbach 1-0.

MADRID: Ezúttal Rodrygo küldött be jobbról egy labdát, Karim Benzema ezt is bebólintotta. Real Madrid–Mönchengladbach 2-0.

MILÁNÓ: Egyelőre nincs gól a San Siróban, az Inter az elején egy kapufával indított, de azóta nem járt nagyon közel a gólhoz. Internazionale–Sahtar Donyeck 0-0.

SALZBURG: Távolodik a továbbjutás reménye az osztrák bajnoktól, Hermoso góljával előnyben a vendégcsapat. RB Salzburg–Atlético Madrid 0-1.

MANCHESTER. Megszületett a City bőven megszolgált vezető gólja, szerzője Ferran Torres. Manchester City–Olympique Marseille 1-0.

MÜNCHEN: Niklas Süle juttatta előnyhöz a címvédőt. Bayern München–Lokomotiv Moszkva 1-0.

MÜNCHEN. A Lewandowski helyén kezdő Eric Maxim Choupo-Moting gólt szerzett. Bayern München–Lokomotiv Moszkva 2-0.

MANCHESTER. A hosszú sérülésből visszatérő Sergio Agüero gólt szerzett. Manchester City–Olympique Marseille 2-0.

PIREUSZ: Eldőlt a mérkőzés, Mateus Uribe növelte csapata gólszámát . Olympiakosz Pireusz–FC Porto 0-2.

SALZBURG. Nincs több kérdés, továbbmegy az Atlético is. Yannick Carrasco bevette az osztrákok kapuját. RB Salzburg–Atlético Madrid 0-2.

MANCHESTER. Sima lett a vége, Raheem Sterling is góllal zárja a napot. Manchester City–Olympique Marseille 3-0.

Bajnokok Ligája, csoportkör, 6. (utolsó) forduló.

A csoport: Bayern München–Lokomotiv Moszkva 2-0, Salzburg–Atlético Madrid 0-2. A csoport végeredménye: 1. Bayern München 16 pont, 2. Atlético Madrid 9, 3. Salzburg 4, 4. Lokomotiv Moszkva 3.

B csoport: Internazionale–Sahtar Donyeck 0-0, Real Madrid–Borussia Mönchengladbach 2-0. A csoport végeredménye: 1. Real Madrid 10 pont, 2. Mönchengladbach 8 pont, 3. Sahtar Donyeck 8, 4. Internazionale 6.

C csoport: Olympiakosz–FC Porto 0-2, Manchester City–Olympique Marseille 3-0. A csoport végeredménye: 1. Manchester City 16 pont, 2. FC Porto 13, 3. Olympiakosz 3, 4. Olympique Marseille 3.

D csoport: AFC Ajax–Atalanta 0-1, Midtjylland–Liverpool FC 1-1. A csoport végeredménye: 1. Liverpool 13 pont, 2. Atalanta 11, 3. Ajax 7, 4. Midtjylland 2.

A nyolcaddöntőbe jutott: Atlético Madrid, Barcelona, Real Madrid, Sevilla (spanyolok), Bayern München, Borussia Dortmund, Borussia Mönchengladbach, RB Leipzig (németek), Chelsea, Liverpool, Manchester City (angolok), Atalanta, Juventus, Lazio (olaszok), Paris Saint-Germain (francia), FC Porto (portugál)

Címlapról ajánljuk

A lelki álomkórtól óv Ferenc pápa a keresztút meditációjában

Az elnyomástól és igazságtalanságtól megalázott Krisztusok, a háború őrültsége miatt mosolyukat vesztett gyermekek és a bántalmazást elszenvedő nők a főszereplői a nagypéntek esti keresztút állomásain elhangzó meditációknak, melyeknek szövegét első alkalommal Ferenc pápa írta.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.02. kedd, 18:00
Káel Csaba
a MÜPA vezérigazgatója, filmügyi kormánybiztos
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×