eur:
394.33
usd:
369.52
bux:
65690.04
2024. április 18. csütörtök Andrea, Ilma
Joachim Löw német szövetségi kapitány az oroszországi labdarúgó-világbajnokság F csoportja harmadik fordulójának Koreai Köztársaság - Németország mérkőzésén a Kazany Arénában 2018. június 27-én.
Nyitókép: MTI/EPA/Robert Ghement

Megúszta a 0-6-ot a német kapitány

Nem lesz váltás a magyarok egyik Eb-ellenfelénél.

A jövő nyárra halasztott Európa-bajnokság végéig biztosan Joachim Löw marad a német labdarúgó-válogatott szövetségi kapitánya, akit erősített meg tisztségében a német szövetség (DFB). A szervezet közleménye kiemeli, továbbra is a 60 éves szakembert tartják a legmegfelelőbbnek arra, hogy felkészítse a kontinenstornára a nemzeti csapatot.

"Mindannyian előre nézünk és már csak a sikeres Eb-felkészülésre koncentrálunk" - áll a DFB közlésében. A szervezetnél kiemelték, 2019 márciusában új korszak kezdődött a megújulás alatt álló német válogatottnál, melynek vezetését továbbra is a csapatot 2006 óta irányító, 2014-ben vb-győztes Löwvel képzelik el.

A szövetségi kapitány jövője azután vált kérdésessé, hogy a Nationalelf november 17-én 6-0-ra kikapott a spanyol csapat vendégeként a Nemzetek Ligája csoportkörének utolsó fordulójában. A németek a 2018-as világbajnokságon címvédőként már a csoportjukból sem jutottak tovább.

Löw - aki eddig rekordot jelentő 189 mérkőzésen ült a német kispadon - szerződése a 2022-es katari világbajnokság végéig szól, de a DFB beszámolója szerint a szakember akár még a 2024-es, németországi Európa-bajnokságon is vezetheti a válogatottat.

A németek a jövő évi kontinensviadalon a világbajnok francia és az Eb-címvédő portugál csapat mellett a magyarokkal vannak azonos négyesben, mérkőzéseiket Münchenben játsszák majd.

Címlapról ajánljuk

Magosz: újabb aszály fenyeget, azonnali megoldás kell

Tartósan vízhiányos időszak kihirdetését kezdeményezte a Belügyminisztériumnál a Nemzeti Agrárgazdasági Kamara, valamint a Magyar Gazdakörök és Gazdaszövetkezetek Szövetsége. Aszály ugyan még nincs, viszont az Alföldön március közepe óta kritikus a csapadékhiány – mondta az InfoRádióban Cseh Tibor András, a Magosz főtitkára.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.18. csütörtök, 18:00
Dobrev Klára
árnyék-miniszterelnök, a DK-MSZP-Párbeszéd EP listavezetője
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×