eur:
392.27
usd:
366.85
bux:
67039.3
2024. április 27. szombat Zita
Holland gól Gangl Edina kapujában a budapesti vízilabda Európa-bajnokság női tornáján a harmadik helyért játszott Hollandia - Magyarország mérkőzésen a Duna Arénában 2020. január 25-én.
Nyitókép: MTI/Szigetváry Zsolt

Eurokupa: négy magyar csapatért lehet izgulni

Az Európai Úszó Szövetség (LEN) elkészítette a férfi vízilabda Eurokupa csoportbeosztását.

A mezőnyt a múlt hétvégi Bajnokok Ligája selejtezőtornákon szerepelt, de a főtáblára nem jutott 14 csapat, illetve a legutóbbi befejezett - azaz a 2019-es - idény alapján indulásra jogosult együttesek alkotják.

December 4. és 6. között nyolc négyes csoportban zajlanak majd a küzdelmek.

A BL-ből búcsúzó Szolnoki Dózsa házigazdaként a spanyol Terrassa, a görög Szmirnisz és a francia Strasbourg együttesével találkozik. Az OSC - amelynek szintén nem sikerült a főtáblára kerülnie a legrangosabb európai kupában - a szlovéniai Kranjban a vendéglátók mellett a szerb Crvena zvezdával és a francia Noisyval mérkőzik.

A BVSC-Zugló Barcelonában játszik a katalánok mellett a francia Tourcoing és a görög Panioniosz csapatával, míg az A-Híd VasasPlaket helyére beugró Eger Horvátországban a Mladost Zagrebbel, a montenegrói Primorac Kotorral és az olasz Trieszttel csap össze.

Mindegyik csoportból az első két helyezett jut a nyolcaddöntőbe.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.29. hétfő, 18:00
Csányi Sándor
az OTP Bank elnök-vezérigazgatója
Érdekesen erős volt az esti órákban a forint

Érdekesen erős volt az esti órákban a forint

Összességében jól sikerült ez a hét a forint számára, stabil volt és az utolsó két nap menetelésének köszönhetően felértékelődéssel zárta a hetet. Az S&P hitelminősítő péntek este megerősítette Magyarország adósbesorolását és a stabil kilátáshoz sem nyúlt, ami szintén kedvező a hazai fizetőeszköz szempontjából, amely a 392-es szinten fejezte be a pénteki kereskedést az euró ellenében. Devizapiaci témákkal is foglalkozunk a május 16-i Portfolio Investment Day 2024 konferenciánkon, amelyen a részvétel regisztráció után ingyenes. Regisztráció és jelentkezés itt.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×