eur:
392.53
usd:
366.02
bux:
66729.37
2024. április 25. csütörtök Márk
A montenegrói Dejan Lazovic kapus a budapesti vízilabda Európa-bajnokság férfi tornáján a harmadik helyért játszott Montenegró - Horvátország mérkőzésen a Duna Arénában 2020. január 26-án.
Nyitókép: MTI/Szigetváry Zsolt

Játék nélkül győzött a Szolnok

Nem utazott el Olaszországba a Szolnok csütörtöki ellenfele, az Idraikosz, így a magyar csapat 10–0-s győzelemmel kezdte a férfi vízilabda Bajnokok Ligája-selejtezőtornáját.

A LEN tájékoztatása szerint így a görög együttes, illetve a budapesti viadalról hiányzó Enka Istanbul nem szerepelhet az Eurokupában, ahová a BL-főtáblára jutó két csapaton kívül az összes többi átkerült volna.

Közben második mérkőzését is megnyerte a házigazda OSC a férfi vízilabda Bajnokok Ligája budapesti selejtezőtornáján: Varga Dániel együttese csütörtökön izgalmas összecsapáson 12-11-re győzött az orosz Szintez Kazany ellen. A magyar csapatban Burián Gergely és a csapatkapitány Erdélyi Balázs is négy gólt szerzett, utóbbi a szerdai nyitónapon még nem tudott játszani. A BL selejtezőjében Olaszországban és Budapesten is két-két csoportban zajlanak a küzdelmek, a vasárnapi helyosztókon a négy csoportgyőztes játszik majd a két főtáblás helyért. A Szolnok Siracusában szerepel.

Eredmény, BL-selejtező, B1 csoport (Budapest):
OSC-Szintez Kazany (orosz) 12-11 (2-1, 5-5, 2-2, 3-3)
a magyar csapat gólszerzői: Erdélyi, Burián 4-4, Hárai 2, Tóth M., Dala 1-1

A BL-selejtezőjében Olaszországban és Budapesten is két-két csoportban zajlanak a küzdelmek, a vasárnapi helyosztókon a négy csoportgyőztes játszik majd a két főtáblás helyért. Siracusában a Szolnok, Budapesten az OSC szerepel.

A Szolnok további programja az A2 csoportban:

péntek:

Szolnoki Dózsa–Pays d'Aix (francia) 14.00

szombat:

Szolnoki Dózsa–Mladost Zagreb (horvát) 18.00

Címlapról ajánljuk
Döntött a kormány: három kérdésben is módosítják az alaptörvényt

Döntött a kormány: három kérdésben is módosítják az alaptörvényt

Megszűnik az igazságügyi miniszteri ellenjegyzés a kegyelmi ügyekben, viszont kiskorúkat érintő ügyekben nem lehet majd kegyelmet adni – jelentette be a Kormányinfón Gulyás Gergely, a Miniszterelnökséget vezető miniszter. Két további kérdésben is módosul az alaptörvény. Május 8-én Budapestre látogat a kínai elnök.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.25. csütörtök, 18:00
Bóka János
európai uniós ügyekért felelős miniszter
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×