eur:
394.24
usd:
369.95
bux:
65045.06
2024. április 20. szombat Tivadar
Luis Suárez, az FC Barcelona játékosa ünnepel, miután gólt szerzett a Manchester United ellen a labdarúgó Bajnokok Ligája negyeddöntőjének első mérkőzésén a manchesteri Old Trafford stadionban 2019. április 10-én.
Nyitókép: MTI/AP/Jon Super

Suárezt nagyon akarja a Juventus

A Juventus számára Luís Suárez megszerzése az első számú cél a következő napokban. Erről számolt be a Sky Sport Italia és a La Gazzetta dello Sport is.

Ronald Koeman nemrégiben közölte az uruguayi csatárral, hogy nem számít rá a jövőben, ezért megkezdődtek a tárgyalások a klub és a játékos között, a távozás előkészítéséről. Egyelőre Suárezt védi a szerződése, így rosszul nem járhat.

A Juventus szívesen leigazolná, különösen, hogy átigazolási díjat nem kellene fizetni érte. Ezért kiemelkedően magas fizetést tud ajánlani – más kérdés, hogy Cristiano Ronaldóé kétszer annyi –, Suárez évente bruttó 14 millió eurót, tisztán tízet keresne Torinóban. A Juve még arra is hajlandó lenne, hogy Suárez kapcsán néhány a későbbi teljesítményhez kapcsolódó eredményességi prémiumot fizessen a Barcelonának, a gyors ügyintézés elősegítése érdekében.

Miután Suárez ügye előrehaladott állapotban van, a Juventus nem érdeklődik a továbbiakban a bosnyák Edin Dzeko iránt, aki vagy marad a Románál, vagy az Interhez igazol.

A Juventus lemondott Gonzalo Higuaínról is, aki minden bizonnyal az Egyesült Államokba, Miamiba igazol. Az amerikai csapat egyik tulajdonosa David Beckham. De érdeklődnek iránta Angliából, Spanyolországból és Kínából is.

Címlapról ajánljuk

Harry hercegi címe bánhatja, hogy állandó amerikai lakos lett

Harry herceg, III. Károly angol király kisebbik fia hivatalosan is felszámolta kapcsolatait Nagy-Britanniával. Így értékelik a szigetországban a lépését, hogy az Egyesült Államokat jelölte meg állandó lakhelyeként. Felmerült, hogy emiatt elveszítheti hercegi címét.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.22. hétfő, 18:00
Dobrowiecki Péter Lengyelország-szakértő, az MCC Magyar-Német Intézet kutatási vezetője
Mitrovits Miklós történész, Lengyelország-szakértő
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×