eur:
395.09
usd:
370.83
bux:
65054.54
2024. április 19. péntek Emma
A gólszerző Korhut Mihály (b) és Baráth Botond a Magyarország - Azerbajdzsán labdarúgó Európa-bajnoki selejtezőmérkőzésen a Groupama Arénában 2019. október 13-án.
Nyitókép: MTI/Czagány Balázs

A koronavírus miatt kellett cserélnie Rossinak

A debreceni Korhut Mihály kikerült a labdarúgó-válogatott keretéből.

Vasárnap újabb változás történt a Nemzetek Ligája meccsekre készülő magyar válogatott keretében - tudatta az MLSZ honlapján. Korhut Mihály, a DVSC hátvédje helyett a MOL Fehérvár FC-től Hangya Szilveszter csatlakozik a csapathoz, miután a Debrecen környezetében is koronavírus-gyanúja merült fel. A válogatott szakmai és egészségügyi stábja úgy döntött, elővigyázatosságból Korhut szereplésétől eltekint.

Korábban Gazdag Dániel, Baráth Botond és Tamás Krisztián került ki a keretből, míg Pátkai Máté, Kecskés Ákos és Holender Filip csatlakozik a többiekhez.

Címlapról ajánljuk
Vitézy Dávid: Gyurcsányozás és Budapest-ellenes minisztérium helyett a város legyen a középpontban!

Vitézy Dávid: Gyurcsányozás és Budapest-ellenes minisztérium helyett a város legyen a középpontban!

101 pontban hirdette meg főpolgármesteri választási programját. Sokkal több van szerinte Budapestben, ráadásul a külső kerületeket is magára hagyta a várospolitika, pedig ott lakik a budapestiek háromnegyede - mondta programadó-kampánynyitó rendezvényén Vitézy Dávid, az LMP által támogatott főpolgármester-jelölt. Elege van a "Gyurcsányozásból", és felidézte, mit csinált Karácsony Gergellyel a villamos, illetve a tram-train a 2022-es kampány ellenzéki előválasztásán.
VIDEÓ
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×