eur:
392.82
usd:
367.8
bux:
0
2024. április 18. csütörtök Andrea, Ilma
Nyitókép: Pexels.com

Labdarúgó NB I - Újpesten sem maradt pont nélkül az újonc Budafok

A pontosztozkodással mindkét csapat elvesztette százszázalékos mérlegét, de megőrizte veretlenségét.

Az Újpest 1-1-es döntetlent játszott az újonc Budafokkal a labdarúgó OTP Bank Liga második fordulójának vasárnapi mérkőzésén. Az Újpest az első perctől kezdve nagy fölényben futballozott, a vendégek kapusának már az ötödik percben bravúrral kellett védenie. A játékrész derekától fokozódott a nyomás a budafoki kapun, s bár Póser újabb bravúrjaival egy ideig tartotta a gól nélküli állást az újonc, Simon Krisztián közeli lövésénél már ő is tehetetlennek bizonyult.

A térfélcserét követően is a lila-fehérek birtokolták többet a labdát, azonban ebben a periódusban fölényük már inkább meddő volt, helyzeteket nem tudtak kialakítani. Sőt szabadrúgásokból a Budafok volt veszélyesebb: Kulcsár próbálkozását Banai kapufára tolta, később azonban a csereként beállt, Puskás-díjas Zsóri mesteri tekerésénél már nem tudott hárítani a hazai hálóőr sem. Az egyenlítést követően ismét fokozta a tempót az Újpest, de gyors ellentámadásokból a BMTE-nek is volt lehetősége megszerezni a győztes találatot.

A 94. percben Zsóri fellökte Ristevskit, majd rátaposott a lábára, az újpesti játékos pedig fellökte a budafoki csatárt. Az élvonalban ezen az összecsapáson debütáló Zierkelbach mindkettőjüknek piros lapot mutatott fel. Egyik csapat sem járt szerencsével, így be kellett érniük pontosztozkodással.

Címlapról ajánljuk
Sárkány, Krokodil és Ragyogás – ezek lehetnek a pusztító izraeli bosszúállók

Sárkány, Krokodil és Ragyogás – ezek lehetnek a pusztító izraeli bosszúállók

Izrael bejelentette, hogy nem hagyja válasz nélkül Irán tömeges drón- és rakétatámadását. Dél-Libanonban már meg is ölték a Hezbollah néhány fontos parancsnokát, de lehet, hogy Jeruzsálemben ennyivel nem fogják beérni. Szakértők most azt találgatják, vajon hogyan vághatna vissza Izrael a határaitól több mint ezer kilométerre lévő Iránnak.

Vágujhelyi Ferenc az Arénában: mostantól azonnal fellép a NAV az önrevízióval visszaélők ellen

Az önrevízióval visszaélők csalárd gazdálkodása miatt versenyelőnyre tesznek szert a becsületes gazdálkodókkal szemben, és ezt nem tudjuk megengedni – mondta Vágujhelyi Ferenc, a Nemzeti Adó- és Vámhivatal elnöke. Az InfoRádió Aréna című műsorában beszélt az szja-bevalllásokról, az eÁFA-rendszer előnyeiről, az idén kiemelten ellenőrzött területekről és arról is, hogy az adóhatósági büntetés miért hatékonyabb, mint a büntetőeljárási szankció.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.18. csütörtök, 18:00
Dobrev Klára
árnyék-miniszterelnök, a DK-MSZP-Párbeszéd EP listavezetője
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×