eur:
392.85
usd:
366.21
bux:
66895.9
2024. április 25. csütörtök Márk
A Kisvárda FC labdarúgócsapatának újonnan felavatott stadionja, a kisvárdai Várkert Stadion a labdarúgó OTP Bank Liga 4. fordulójában játszott Kisvárda Master Good - Ferencvárosi TC mérkőzésen 2018. augusztus 11-én.
Nyitókép: Czeglédi Zsolt

Kisvárda: jó hír, de újabb koronavírus-tesztek következnek

Egyik játékosa korábbi pozitív tesztje miatt szerdán a Kisvárda FC labdarúgócsapatának játékosait és teljes stábját tesztelték koronavírusra és valamennyi eredmény negatív lett.

A klub honlapjának közlése szerint 50 emberen végezték el a tesztet, és mivel nincs új megbetegedés,

az együttes folytathatja felkészülését az új szezonra.

"Ezek után nem tudjuk mire vélni játékosunk pozitív tesztjét, arra is gyanakszunk, hogy valamiféle tévedés történhetett. Mindenesetre az egyelőre pozitív mintával rendelkező futballistánkat újra, immár harmadszor is tesztelni fogjuk, ahogy pénteken a többi játékost is, hiszen a szabályok szerint még egy negatív tesztre szükség van" - olvasható a klub honlapján.

A szabolcsi együttes kedden jelentette be, hogy egyik játékosa elkapta a vírust, ezért elmarad a szerdára tervezett Újpest elleni felkészülési mérkőzés.

Amennyiben a pénteki tesztelések is a szerdai eredménnyel zárulnak, a gárda szombaton a Mezőkövesddel csap majd össze edzőmeccsen.

Címlapról ajánljuk
Orbán Viktor: idén lezárhatjuk a nyugati civilizáció egy dicstelen korszakát

Orbán Viktor: idén lezárhatjuk a nyugati civilizáció egy dicstelen korszakát

Megkezdődött a Millenárison a Konzervatív Politikai Akció Konferenciája (CPAC Hungary), a kétnapos rendezvény megnyitóján a miniszterelnök is beszédet mondott. Úgy látja, a progresszív liberális szellem rosszabbá tette a világot, háborúkat szított, el akarta pusztítani a nemzeteket. Szerinte e szellem hívei ugyanúgy építik ki a hatalmukat, mint annak idején a kommunisták, a folyamatot öt pontba szedte.

Sz. Bíró Zoltán az Arénában: nagy fordulatot nem hoz a háborúban az újabb amerikai támogatás

Putyin valódi támogatottságáról, az orosz közvélekedésről, a volt Szovjetunió újraéledésének lehetőségéről, az egykoron abban részes országok nyelvi és vallási különbözőségéről, illetve a háború kimeneteléről, az amerikai támogatásról is beszélt Sz. Bíró Zoltán történész, Oroszország-szakértő az InfoRádió Aréna című műsorában.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.25. csütörtök, 18:00
Bóka János
európai uniós ügyekért felelős miniszter
EZT OLVASTA MÁR?
×
2024. április 25. 06:13
×
×
×
×