eur:
389.83
usd:
362.86
bux:
68067.67
2024. május 3. péntek Irma, Tímea
Érdeklődők a tekvondóval ismerkednek a XIX. Budapesti Nagy Sportágválasztón a Merkapt Maraton Sportközpontban 2016. szeptember 17-én.
Nyitókép: MTI Fotó: Máthé Zoltán

Elmarad a szeptemberi Nagy Sportágválasztó

A szervezők a tavaszi után az őszi eseményt is törölték.

Az eddig 25 alkalommal megrendezett rendezvény házigazdái kedden jelezték, hogy a koronavírus-járvány miatt úgy döntöttek, nem tartják meg a szeptember 11-12-re kiírt eseményt. Hírlevelük szerint folyamatosan figyelték a járvány alakulását, és ennek alapján határoztak.

"Úgy látjuk, hogy a rendezvény időpontjáig a helyzet sajnos nem sokat fog javulni, így pedig kockázatos lenne egy ilyen nagy horderejű esemény megrendezése" - olvasható a sportagvalaszto.hu-n. Mindehhez azt is hozzátették, hogy az előzetesen augusztus 15-ig meghirdetett szabályozásokon bizonytalan ideig továbbra sem enyhít a magyar kormány, "ami további felelősségteljes viselkedésre és a szabályok betartására hívja fel a figyelmet".

A Nagy Sportágválasztón az érdeklődők rengeteg sportággal ismerkedhetnek meg, a legutóbbi, 25. rendezvényen több mint százat lehetett kipróbálni ingyenesen tavaly szeptemberben a kőbányai Merkapt Sportközpontban.

Címlapról ajánljuk
Bujdos Eszter az üzemanyagárakról: most lehetünk optimisták

Bujdos Eszter az üzemanyagárakról: "most lehetünk optimisták"

A kormányzat nyomásának engedve, illetve az olaj világpiaci árának következtében folyamatosan csökken az üzemanyagok ára a hazai benzinkutakon. Ha a forint erősödni tudna a dollárhoz képest, akkor az árak elérnék a régiós középmezőny átlagát. Az InfoRádió az árak alakulásának hátteréről és a várakozásokról kérdezett szakértőt.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.05.03. péntek, 18:00
Bakondi György
a miniszterelnök belbiztonsági főtanácsadója, a Stratégiai Tanácsadó Testület tagja
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×