eur:
393.79
usd:
364.95
bux:
0
2024. március 29. péntek Auguszta
Milánó, 2018. május 22.Andrea Pirlo 116-szoros olasz válogatott köszönti a szurkolókat a milánói Giuseppe Meazza stadionban rendezett búcsúmérkőzésén 2018. május 21-én. A kétszeres Bajnokok Ligája-győztes és világbajnok 39 éves labdarúgó visszavonulását még 2017 novemberében jelentette be. Pirlo 1995 és 2017 között a Brescia, az Internazionale, a Reggina, az AC Milan, a Juventus, majd végül a New York City FC csapatát erősítette (MTI/EPA/Matteo Bazzi)
Nyitókép: MTI/EPA/Matteo Bazzi

Pirlo visszatér a Juventushoz

Fontos lépést tesz a világbajnok nagy célja megvalósítása felé.

Andrea Pirlo világbajnok labdarúgó az U23-as csapat edzőjeként tér vissza korábbi klubjához, a Juventushoz.

A Sky Sport Italia csütörtöki beszámolója szerint a korábbi kiváló középpályást már ki is nevezték a harmadosztályú (Serie C) együttesnél, a munkáját pedig a Napoli tartalékcsapatának korábbi edzője, Roberto Baronio segíti majd. Ők ketten a 2000-ben Európa-bajnokságot nyert olasz U21-es válogatottban, valamint ugyanabban az évben Sydney-ben az olimpiai csapatban is együtt szerepeltek.

Pirlo játékosként 2011 és 2015 között erősítette a Juventust, majd 2017-ben a New York City FC futballistájaként vonult vissza, és egy évvel később hazájában megszerezte az edzői képesítést.

Egy ideig a Sky Sport Italia szakértőjeként dolgozott, majd az edzői pályát választotta, és később a Juventus első csapatát szeretné irányítani.

Címlapról ajánljuk
Fábián László: nem elérhetetlen cél a kétszáz fős magyar csapat a párizsi olimpián

Fábián László: nem elérhetetlen cél a kétszáz fős magyar csapat a párizsi olimpián

A jelenlegi világranglista-helyezések alapján több mint húsz sportágban lehetnek érdekeltek a magyarok a nyári ötkarikás játékokon – mondta az InfoRádióban a Magyar Olimpiai Bizottság főtitkára. Fábián László beszélt a hazai rendezésű kvalifikációs versenyek, köztük az április 25-én kezdődő szegedi evezős Európa-bajnokság jelentőségéről is.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.02. kedd, 18:00
Káel Csaba
a MÜPA vezérigazgatója, filmügyi kormánybiztos
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×