eur:
392.96
usd:
366.36
bux:
0
2024. április 26. péntek Ervin
Barcelona, 2018. május 7.Lionel Messi, az FC Barcelona játékosa Casemiro (j) és Marcelo, a Real Madrid játékosai között a spanyol első osztályú labdarúgó-bajnokság 2018. május 6-i mérkőzésén a barcelonai Camp Nou stadionban. (MTI/EPA/Alejandro García)
Nyitókép: MTI/EPA/Alejandro García

A Barcelona és a Real Madrid veszíti a legtöbbet

A Deutsche Bank elemzése szerint a világ legnagyobb futballklubjai közül a Barcelona és a Real Madrid veszíti a legtöbbet a koronavírus-járvány miatt.

A járvány szinte a világ minden futballklubját mélyen érinti. Az elitfutballt tekintve több száz millió eurós üzlet megrendült.

A Palco 23 nevű orgánumban közreadott, a Deutsche Bank által készített elemzés azt állapította meg, hogy a Barcelona és a Real Madrid szenvedi el a legnagyobb veszteséget – írta a besoccer.com.

A labdarúgó-klubok a szezonra tervezett teljes bevételeik 13–30 százalékától esnek el, ami a csúcskluboknál irdatlan összeg.

A Barça 120-260 millió eurót veszítene azzal, ha nem folytatódna a szezon.

A Real Madrid áll a lista második helyén, 100–230 millió eurós veszteség fenyegeti.

Minden Infostart-cikk a koronavírusról itt olvasható!

Címlapról ajánljuk

Bóka János az Arénában: igazodás vagy újraegyesítés, ez az unió nagy kérdése

Mi az Európai Uniót egy szerződéses alapokon nyugvó szabályrendszerre épülő együttműködésnek tekintjük, ebbe az állandó közös hitelfelvétel, a közös eladósodás, a fiskális föderalizmus nem fér bele – mondta Bóka János az InfoRádió Aréna című műsorában. Az európai uniós ügyekért felelős miniszter beszélt az EP-választás tétéjéről, az unió jövőjéről és az EU-tagság húszéves mérlegéről is.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.26. péntek, 18:00
Balczó Barnabás
a Magyar Posta vezérigazgatója
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×