eur:
394.26
usd:
370.4
bux:
65674.41
2024. április 18. csütörtök Andrea, Ilma
A Ferencváros szurkolói az OTP Liga 28. fordulójában játszott Ferencváros - Diósgyőri VTK bajnoki labdarúgó-mérkőzésen a Puskás Ferenc Stadionban 2014. május 10-én. A Ferencváros 2-1-re legyőzte a Diósgyőrt.
Nyitókép: MTI/Illyés Tibor

Virtuális tábora előtt szeretne játszani a Fradi a bajnokikon

A Ferencváros kampányba kezdett annak érdekében, hogy „valahogy” minél több szurkoló ott lehessen a zöld-fehérek bajnoki mérkőzésein a zártkapus rendezés idején. A jelszó: Töltsük meg a lelátót! Légy ott valahogy!

Mint a klub honlapja írja, a Ferencváros számára is hiányoznak a bevételek, de még jobban hiányoznak a szurkolók. Mivel olyan döntés született – érthetően –, hogy a bajnokság a nézők kizárásával folytatódik, ezért a legtöbbszörös magyar bajnok ingyenes kampányt indít a szurkolói kártyával rendelkező hívei számára.

Mint a fradi.hu híradásából kiderül, „az akció két ütemben valósul meg. Elsőként azok vehetnek részt, akik a 2019–20-as szezonra érvényes FTC labdarúgó-bérlettel rendelkeznek, nekik 2020. május 12. és 14. napja között lehetséges, vagyis szükséges az alábbiakat megtenni, amennyiben szeretnének részt venni:

  • saját képét kell feltöltenie a fradi.whumm.hu oldalra
  • a fradi.whumm.hu oldalon elfogadni a részvételi szabályzatot

A második ütemben már azok is részt vehetnek, akik nem bérletesek, de FTC szurkolói kártyával rendelkeznek, nekik 2020. május 15. és 19. napja között szükséges az alábbiakat megtenni, amennyiben szeretnének részt venni:

  • saját képét kell feltölteni a fradi.whumm.hu oldalra
  • a fradi.whumm.hu oldalon elfogadni a részvételi szabályzatot

A klub időrendi sorrendben választja ki azt a több ezer résztvevőt, akiknek az arca megjelenhet a Groupama Aréna lelátóin. Az akció ingyenes, a klub vállalja a „bábuk” elkészítésének és kihelyezésének minden költségét.”

Az idő sürget, hiszen a fradisták már a május 23-i, a DVSC elleni elhalasztott bajnokin a „virtuális tábor” előtt szeretnének játszani. Még egy fontos kitétel: „A 16. életévüket be nem töltött kiskorúak a törvényes képviselő hozzájárulásával vehetnek részt az akcióban.”

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
Lefordultak az amerikai indexek

Lefordultak az amerikai indexek

Gazdasági információk tekintetében ma az amerikai lakáspiacról közölnek újabb adatot, ez a monetáris politikai kilátások szempontjából lehet érdekes. A héten eddig kedvezőtlenül alakulnak a részvénypiaci folyamatok, elsősorban az Izrael és Irán közötti konfliktus fokozódása nyomta rá a bélyegét a hangulatra, emellett továbbra is ott vannak a ragadós amerikai inflációval kapcsolatos aggályok, amelyek azt a narratívát erősítik, hogy akár hosszabb ideig maradhat a magas kamatszint. A magyar tőzsde ma esett, az európaiak viszont pluszban zártak. A tengerentúlon egyelőre esés látszik.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×