eur:
394.24
usd:
369.95
bux:
65045.06
2024. április 20. szombat Tivadar
Nyitókép: Pixabay

38 évesen meghalt az FTC-vel bajnokságot is nyerő futballista

Tragikus kimenetelű autóbalesetet szenvedett Halgas Tibor, aki korábban többek között a Ferencvárosban és a DVTK-ban is megfordult.

Kedden este 38 éves korában elhunyt Halgas Tibor. A Ferencváros, a Pápa, a Diósgyőr, a Soroksár, a BKV Előre, a Cegléd, a Kazincbarcika és az RKSK egykori labdarúgója trgaikus kimenetelű autóbalesetet szenvedett – írja a hlsz.hu.

Halgas Tibor az FTC-nél lett profi futballista, bár nem tartozott az alapemberek közé, tagja volt a zöld-fehérek 2000–2001-es idényben bajnoki címet nyert csapatának. Később Pápán és Celldömölkön futballozott kölcsönben, majd a DVTK játékosa lett. Karrierje legnagyobb részét Miskolcon töltötte, ahová a Videoton, a Soroksárt és a BKV Előre érintésével 2010-ben visszatért. Az utóbbi években már csak amatőrként futballozott.

A tragédia kedden este a gyorsforgalmi úton történt, ahol két autó ütközött össze.

Címlapról ajánljuk

Harry hercegi címe bánhatja, hogy állandó amerikai lakos lett

Harry herceg, III. Károly angol király kisebbik fia hivatalosan is felszámolta kapcsolatait Nagy-Britanniával. Így értékelik a szigetországban a lépését, hogy az Egyesült Államokat jelölte meg állandó lakhelyeként. Felmerült, hogy emiatt elveszítheti hercegi címét.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.22. hétfő, 18:00
Dobrowiecki Péter Lengyelország-szakértő, az MCC Magyar-Német Intézet kutatási vezetője
Mitrovits Miklós történész, Lengyelország-szakértő
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×