eur:
394.24
usd:
370.35
bux:
65674.41
2024. április 18. csütörtök Andrea, Ilma
Nyitókép: Pixabay

Nem volt olyan sima a Real Madrid győzelme, mint azt sokan gondolnák

A 4-2-es eredmény csak a legvégén alakult ki James Rodrígueznek köszönhetően, háromgólos előnyét majdnem elszórakozta a királyi gárda.

Az éllovas Real Madrid saját közönsége előtt 4-2-es sikert aratott a tabellán második Granada felett a spanyol labdarúgó-bajnokság nyolcadik fordulójában, szombaton.

A fővárosiak - akik a Bajnokok Ligája csoportkörében kedden kétgólos hátrányból mentettek pontot a belga Brugge ellen a Santiago Bernabéuban - Benzema, Hazard és Modric találatával már háromgólos előnyben voltak, s bár a vendégek részéről Machis - büntetőből - és Duarte szépített, a hajrában James Rodríguez eldöntötte a mérkőzést.

A találkozó krónikájához hozzátartozik, hogy a királyi gárda német középpályását, Toni Kroost a 38. percben bal combjának sérülése miatt le kellett cserélni.

A Real Madrid ezzel nyolc forduló után is veretlen, az újonc Granada először kapott ki idegenben.

La Liga, 8. forduló:
Real Madrid-Granada 4-2 (2-0)
korábban:
Leganés-Levante 1-2 (0-1)
pénteken játszották:
Betis-Eibar 1-1 (0-1)
vasárnap játsszák:
Mallorca-Espanyol 12.00
Celta Vigo-Athletic Bilbao 14.00
Valladolid-Atlético Madrid 16.00
Real Sociedad-Getafe 18.30
FC Barcelona-Sevilla 21.00

Címlapról ajánljuk
Európa-liga élőben: csodát kellene tennie a Liverpoolnak a továbbjutáshoz
élő közvetítés

Európa-liga élőben: csodát kellene tennie a Liverpoolnak a továbbjutáshoz

A Liverpool szempontjából katasztrofálisan „sikerült” első mérkőzés miatt háromgólos hátrányból kezdik a Vörösök Bergamóban az Atalanta elleni visszavágót. A tét az Európa-liga elődöntőjébe jutás. Szoboszlai Dominik visszakerült a kezdő tizenegybe, a középpályások közül Endo és Elliott is kimaradt.
VIDEÓ
Lefordultak az amerikai indexek

Lefordultak az amerikai indexek

Gazdasági információk tekintetében ma az amerikai lakáspiacról közölnek újabb adatot, ez a monetáris politikai kilátások szempontjából lehet érdekes. A héten eddig kedvezőtlenül alakulnak a részvénypiaci folyamatok, elsősorban az Izrael és Irán közötti konfliktus fokozódása nyomta rá a bélyegét a hangulatra, emellett továbbra is ott vannak a ragadós amerikai inflációval kapcsolatos aggályok, amelyek azt a narratívát erősítik, hogy akár hosszabb ideig maradhat a magas kamatszint. A magyar tőzsde ma esett, az európaiak viszont pluszban zártak. A tengerentúlon egyelőre esés látszik.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×