eur:
394.25
usd:
365.1
bux:
65463.87
2024. március 28. csütörtök Gedeon, Johanna
Eduvie Ikoba (j), a ZTE, valamint Csonka András Mátyás (b), és Abraham Akwasi Frimpong (b2), a Ferencváros játékosai az OTP Bank Liga 2. fordulóból elhalasztott mérkőzésen a zalaegerszegi ZTE Arénában 2019. szeptember 22-én.
Nyitókép: Varga György

A hajrában fordított Zalaegerszegen a címvédő FTC

A Ferencváros 2-1-re nyert az újonc Zalaegerszeg vendégeként a labdarúgó OTP Bank Liga második fordulójából elhalasztott és vasárnap pótolt mérkőzésen.

A találkozó elején a Zalaegerszeg akarata érvényesült, több támadást vezetett, a Ferencváros kissé fáradtnak tűnt az Espanyol vendégként csütörtökön lejátszott barcelonai Európa-liga mérkőzést követően. Radó két ziccert is elhibázott az első félórában, igaz az egyiknél lest intett a partjelző. A szünet előtt azonban így is góllá érett a jobban futballozó újonc fölénye, Ikoba szép egyéni megmozdulásával.

A címvédő enerváltságáról beszédes adat, hogy egyetlen kaput eltaláló lövése sem volt az első félidőben.

A folytatásra viszont sokkal lendületesebb játékkal érkeztek ki a zöld-fehérek, akik ennek ellenére nem igazán jutottak helyzetig, nem tudták feltörni a hazaiak szervezett védekezését. A fővárosiak még 11-esből sem tudtak egyenlíteni, mert a bal felső sarkot célzó Varga a keresztlécet találta el. A kezdeti lelkesedés a kimaradt büntető után alább hagyott, a ZTE még magabiztosabban őrizte az eredményt, és kontrajátékra rendezkedett be.

A hajrában aztán egy vendégszöglet alapjaiban változtatta meg a meccset, ugyanis a csereként beállt Leandro egyenlített, a Ferencváros pedig ettől új erőre kapott, és a hosszabbításban a győzelmet is megszerezte Nguen szép megoldása és a hazai védők határozatlansága eredményeként.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.03.28. csütörtök, 18:00
Havasi Katalin
a Házi Gyermekorvosok Egyesületének elnöke
Jó sztorik a magyar tőzsdén

Jó sztorik a magyar tőzsdén

Reggel Ázsiában felemás hangulatban telt a kereskedés, ezt követően Európában és Amerikában is óvatos emelkedést láthatunk a tőzsdéken. A magyar piacon különösen jó ma a hangulat, izgalmas befektetési sztorikban nincs hiány: jelentős pluszban áll a Waberer's részvénye, miután kiderült, hogy a társaság sikeresen lezárta a szerb disztribúciós piac meghatározó szereplőjének, az MD International többségi részesedésének felvásárlását. Ezen felül magas forgalom mellett emelkedik a PannErgy részvénye is, miután rekord évről tudott beszámolni a társaság bevétel és profit szinten is. Délután pedig az Alteo is bejelentette, hogy az egy részvényre jutó 200 forintos alap osztalék mellett 200 forintos rendkívüli osztalékot javasol részvényenként. Ami a gazdasági eseményeket illeti, ma az USA-ban a lakáspiaci adatok mellett az 5 éves inflációs várakozásokat is közzéteszik. Legutóbb növekedtek a várakozások, ami semmiképp nem jó hír a Fed számára.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×