eur:
393.17
usd:
367.88
bux:
65949.18
2024. április 24. szerda György
Fucsovics Márton (b) és a svájci Roger Federer kezet fog a mérkőzésük végén a 2,9 millió dollár (812 millió forint) összdíjazású dubaji keménypályás férfi tenisztorna negyeddöntőjében 2019. február 28-án. A magyar játékos 7-6, 6-4-re kikapott a 20-szoros Grand Slam-bajnoktól.
Nyitókép: MTI/EPA/Ali Haider

Federer megnevezte öt kedvencét: Fucsovics Márton az egyik

Kedvenc ütőpartnerei megnevezésére kérték, az egyik név a nyíregyházi éljátékosé volt.

Roger Federernek állandó edzőpartnerén kívül minden tornán kell, hogy legyenek olyanok, akikkel a meccsek közben tud ütögetni.

Mint az Eurosport írja, újságírók keresték meg a svájci legendát, azt is tudakolva, milyen típusú sportolók partnerségét keresi a tornákon. Ő azt felelte,

laza, nyugodt játékosokkal szeret együtt edzeni, akik tisztán ütik a labdát, és akikkel jól megérti magát a pályán kívül is.

Federer konkrét neveket is mondott, akikkel szívesen hangolódik: a múltban Rod Laver, Pete Sampras is osztályrészül jutott neki, ma már Robin Haase, David Goffin, Jeremy Chardy, Diego Schwartzman és Fucsovics Márton társaságában hangolódik.

"Fontos, hogy jó fej legyen és játssza a teniszt. Olyan srácokról beszélek, akikkel jól kijövök a pályán kívül,

akik tudnak egy kicsit poénkodni is edzés közben,

és eléggé agresszíven és stabilan játszanak. Akikkel jót lehet dumálni meccsek előtt, alatt vagy után. Azért hozzáteszem, nem vagyok nagyon szőrszálhasogató ebben, vagy ilyesmi. Elég lazán állok a kérdéshez" - fejtette ki Roger Federer.

Címlapról ajánljuk

Orbán Viktor a Szakma Sztár fesztiválon: "ha csinálsz valamit, csináld világszínvonalon, ez rám is vonatkozik"

Nehéz ugyan szerinte kisilabizálni, hogy mit hoz a jövőt, de a kormány segít abban az MKIK-val összefogásban, hogy megfelelő, korszerű, időt álló képzésben részesülhessenek a fiatalok egy veszélyes világban is - mondta a miniszterelnök egy fiatalok szakmaválasztását segítő fesztivál szónokaként.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.24. szerda, 18:00
Isépy Tamás a Századvég makrogazdasági üzletág vezetője
Madár István a Portfolio vezető elemzője
Kitart a kedvező hangulat, folytatódik a rali a tőzsdéken

Kitart a kedvező hangulat, folytatódik a rali a tőzsdéken

Reggel az ázsiai tőzsdéken kedvező hangulatban telt a kereskedés, ezt követően pedig Európában is jó hangulatban telik a nap a piacokon. Ami a gazdasági eseményeket illeti a német IFO üzleti hangulatindexre, illetve az Amerikából érkező tartós cikkek megrendelésállományának közlésére lesz érdemes figyelni.  Hasonló témákkal is foglalkozunk a május 16-i Portfolio Investment Day 2024 konferenciánkon, amelyen a részvétel regisztráció után ingyenes. Regisztráció és jelentkezés itt.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×