eur:
393.24
usd:
367.33
bux:
65863.72
2024. április 23. kedd Béla
Az amerikai Carmelo Anthony a riói nyári olimpia férfi kosárlabda selejtezője A csoportjának harmadik fordulójában a Rio de Janeiró-i 1-es Karióka Arénában 2016. augusztus 10-én. Az Egyesült Államok 98-88-ra győzött. Carmelo Anthony megdöntötte az amerikai pontrekordot, a mezőny legeredményesebb játékosaként 31 ponttal zárta az ausztrálok elleni találkozót. Anthony az első amerikai a sportágban, aki négy olimpián léphetett pályára.
Nyitókép: MTI/EPA/Larry W. Smith

Nem kér világsztárjából az amerikai kosárválogatott

A 35 éves Carmelo Anthony hiába ajánlkozott a szövetségnél, formán kívül van, február óta nincs csapata.

Nem kapott helyet a kínai világbajnokságra címvédőként készülő amerikai férfi kosárlabda-válogatottban a háromszoros olimpiai bajnok Carmelo Anthony.

Jerry Colangelo, az amerikai szövetség ügyvezetője megerősítette, hogy

a 35 éves játékos felajánlotta szolgálatait a vb-re,

de közölték vele, hogy nem fér a csapatba.

A 16 NBA-szezonban 10-szeres All Star-válogatott kosaras február elseje óta klub nélküli, és az elmúlt szezonban csak tíz meccsen lépett pályára a Houston Rockets színeiben, mielőtt a texasi klub szerződést bontott vele.

A szövetség még úgy sem tart igényt az olimpiák történetének legeredményesebb amerikai játékosára, hogy a közelmúltban több sztár - köztük James Harden és Anthony Davis - is jelezte, hogy kihagyja a vb-t.

Az augusztus 31-én Kína nyolc városában rajtoló világbajnokságon az amerikaiak Törökországgal, Csehországgal és Japánnal találkoznak a csoportkörben.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.23. kedd, 18:00
Sz. Bíró Zoltán
történész, Oroszország-szakértő
Berobbant a mesterséges intelligencia a vállalatok életébe, mindenki beszáll az AI-versenybe

Berobbant a mesterséges intelligencia a vállalatok életébe, mindenki beszáll az AI-versenybe

Az első számú globális megatrend lett a mesterséges intelligencia boom, ami alapjaiban ír át üzleti modelleket, diszruptálhat iparágakat és felborítja az eddigi játékszabályokat. Egy teljes konferencianapon keresztül azzal foglalkozunk az AI in Business c. rendezvényünkön, milyen változásokat hoz az AI az üzlet számára az egyes szektorokban és területeken. Mellébeszélés helyett üzleti stratégiákat, valós megoldásokat és use case-eket mutatnak be a témát ismerő tanácsadók, IT-beszállítók, és azok a vállalati vezetők, akik már aktívan keresik vagy már meg is találták az AI-ban rejlő üzleti lehetőségeket. A Portfolio AI in Business rendezvényéről ebben a cikkünkben számolunk be.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×