eur:
393.08
usd:
367.46
bux:
0
2024. április 24. szerda György
Nyitókép: Pixabay.com

NB I, 26. forduló: robog a Fradi és az Újpest, izzad a Haladás

Szombat vacsoraidőig 5 mérkőzést játszottak le az OTP Bank liga 26. köréből. A Ferencvárost egyre nehezebb lesz utolérni.

A labdarúgó NB I 26. fordulójában 0-1-ről fordítva 3-1-re verte a tavasszal hullámzó Budapest Honvédot a kiesést már minden bizonnyal elkerülő Mezőkövesd, amely a 71. percben szerezte első gólját.

A bentmaradástól még mindig nagy szakadék választja el a Haladást, amely azonban az elmúlt 4 meccséből 3-at is megnyert, miután simán, 3-0-ra verte a Puskás Akadémiát.

A Kisvárda viszont egyetlen pontot sem tudott otthon tartani a bajnoki cím felé robogó Ferencváros ellen, amely a 47. percben megszerezte a vezetőgólt, és ennyi elég is volt a mérkőzést emberhátrányban befejező kiesőjelölt ellen.

Az Újpest tavasszal mindent megtesz azért, hogy EL-indulást érő pozícióban végezzen, Paksról hozta el a három pontot egy 2-0-s győzelemmel - a Paks immár 4 meccs óta nem tud nyerni, és már csak 6 pontra van a kiesőhelytől...

Gera Dániel duplázásának köszönhetően az MTK 2-1-re legyűrte a Diósgyőrt, amely így szintén retteghet az utolsó 7 fordulóban.

A Debrecen fehérvári vendégjátékára szombat este került sor, a mérkőzés előtt a bajnokságban második Mol Vidi 11 pontos hátrányban volt a Ferencvárossal szemben a bajnoki tabellán, márpedig a Fradit nemrégiben a Debrecen meglepetésre elkapta. A mérkőzésen a Vidi 2-1-re győzött.

Címlapról ajánljuk
Már a választók egyharmada sem szavazna a német koalícióra

Már a választók egyharmada sem szavazna a német koalícióra

Eddig sem szárnyalt a német koalíció az elmúlt egy évben végzett felmérések szerint, de most tovább csökkent a kormánypártok támogatottsága. A romló gazdasági helyzet és az ezzel kapcsolatos heves koalíciós viták szinte napról napra ássák alá a kormány népszerűségét.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.24. szerda, 18:00
Isépy Tamás a Századvég makrogazdasági üzletág vezetője
Madár István a Portfolio vezető elemzője
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×