eur:
393.7
usd:
364.67
bux:
0
2024. március 29. péntek Auguszta
London, 2012. augusztus 3.A francia Florent Manaudou ünnepel, miután aranyérmet nyert a 2012-es londoni nyári olimpia férfi 50 méteres gyorsúszásának döntőjében a Vizesközpontban 2012. augusztus 3-án.  (MTI/EPA/Dennis M. Sabangan)
Nyitókép: MTI/EPA/Dennis M. Sabangan

Sportágat vált az olimpiai bajnok

Visszatér az úszáshoz, és megcélozza a 2020-as tokiói olimpiát a francia Florent Manaudou.

A 28 éves versenyző 2012-ben Londonban aranyérmet nyert 50 méter gyorson, négy évvel később, Rio de Janeiróban pedig második volt, ezt követően több mint két évet kihagyott, ez idő alatt kézilabdázott.

"Az adrenalint mindig is szerettem. A kézilabdában inkább a játékos oldal domborodott ki, míg úszásban azért edzek, hogy én legyek a világon a legjobb, hogy döntőbe jussak az olimpián"

- indokolta döntését Manaudou, hozzátéve, hogy szüksége van arra a stresszre, amelyet az úszóversenyek jelentenek. Visszatéréséről elmondta, alig várja már, hogy újra a legjobbak ellen versenyezzen. Egyúttal jelezte, úszópályafutásának újabb szakaszát a 2024-es párizsi olimpiáig tervezi. Edzője továbbra is James Gibson lesz.

A várható teljesítményét illetően ugyanakkor egyelőre maga is bizonytalan.

"Majd akkor lehet erről bármit is mondani, ha meglesznek az első idők. Úgy veszem majd a dolgokat, ahogy jönnek. Remélem, nagyon gyorsan fogok úszni, de még én magam sem tudom, hogy mire vagyok képes".

Címlapról ajánljuk
A 300 eurót is meghaladhatják az idei húsvéti költségek Szlovákiában

A 300 eurót is meghaladhatják az idei húsvéti költségek Szlovákiában

300 eurónál is többe kerülhet az idei húsvéti bevásárlás Szlovákiában. A Partners piackutató vállalat számításai szerint, 5 százalékkal kénytelenek többet költeni erre az emberek, mint tavaly. Az élelmiszer drágább, a húsvéti díszítés kicsit olcsóbb lett. Egyre több ünnepi asztalon jelenik meg a bárányhús.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.02. kedd, 18:00
Káel Csaba
a MÜPA vezérigazgatója, filmügyi kormánybiztos
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×