eur:
392.78
usd:
366.18
bux:
66810.73
2024. április 25. csütörtök Márk
Fucsovics Márton (b) és a svájci Roger Federer kezet fog a mérkőzésük végén a 2,9 millió dollár (812 millió forint) összdíjazású dubaji keménypályás férfi tenisztorna negyeddöntőjében 2019. február 28-án. A magyar játékos 7-6, 6-4-re kikapott a 20-szoros Grand Slam-bajnoktól.
Nyitókép: MTI/EPA/Ali Haider

Fucsovics újra Federerrel meccselhet

Ehhez Indian Wellsben várhatóan a szintén svájci Stanislas Wawrinkát kellene legyőznie, aki a 3. helyről a 40.-re csúszott vissza a világranglistán - a 31. Fucsovics Márton mögé.

Fucsovics Márton bár kiemeltként kezd, nagyon nehéz sorsolást kapott az egyesült államokbeli Indian Wellsben zajló, keménypályás tenisztornán.

A világranglistán karriercsúccsal 31. magyar játékos a második fordulóban, a 64 között kapcsolódik be a küzdelmekbe, első ellenfele pedig a jelenleg 40. Stan Wawrinka lehet, amennyiben a svájci - aki legjobbjaként 3. is volt az ATP rangsorában - túljut selejtezős ellenfelén. Amennyiben Fucsovics sikerrel veszi a Wawrinka elleni meccset, a 32 között ismét a 20-szoros Grand Slam-tornagyőztes Roger Federer várhat rá. Legutóbbi mérkőzésüket, a múlt heti, dubaji viadal negyeddöntőjét a svájci klasszis nagy csata után nyerte meg, majd később megszerezte karrierje 100. trófeáját.

"Nem könnyű az átállás, Dubaj után 12 óra.

Először vagyok kiemelt egy ATP 1000-es versenyen, de a sorsolás után ezt nem éreztem: első meccs Wawrinka, utána Federer! Szeretem a kihívásokat, de ennél azért lehetett volna kicsit könnyebb"

- írta Facebook-oldalán Fucsovics Márton.

Az Indian Wells-i verseny 8,36 millió dollár összdíjazású.

Címlapról ajánljuk

Orbán Viktor: idén lezárhatjuk a nyugati civilizáció egy dicstelen korszakát

Megkezdődött a Millenárison a Konzervatív Politikai Akció Konferenciája (CPAC Hungary), a kétnapos rendezvény megnyitóján a miniszterelnök is beszédet mondott. Úgy látja, a progresszív liberális szellem rosszabbá tette a világot, háborúkat szított, el akarta pusztítani a nemzeteket. Szerinte e szellem hívei ugyanúgy építik ki a hatalmukat, mint annak idején a kommunisták, a folyamatot öt pontba szedte.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.25. csütörtök, 18:00
Bóka János
európai uniós ügyekért felelős miniszter
EZT OLVASTA MÁR?
×
2024. április 25. 06:13
×
×
×
×