eur:
394.24
usd:
369.95
bux:
65045.06
2024. április 20. szombat Tivadar
Kürti Dominik Péter (j), az Eger és Francesco Di Fulvio, az olasz Pro Recco játékosa a férfi vízilabda Bajnokok Ligája A csoportjában játszott ZF-Eger - Pro Recco mérkőzésen az egri Bitskey Aladár Uszodában 2019. február 27-én.
Nyitókép: MTI/Komka Péter

Megszüntették a nyomozást az ártatlanul meghurcolt vízilabdázók ügyében

Megszüntette nyomozását a Pest Megyei Rendőr-főkapitányság a volt válogatott vízilabdásokról valótlanságokat állító kislány ügyében.

András Tamás, a főkapitányság szóvivője a Magyar Nemzet kérdésére közölte: az ügyben a szükséges eljárási cselekményeket elvégezték, majd – mivel nem történt bűncselekmény – a nyomozást lezárták. Ezzel beigazolódott a két sportoló ártatlansága. Ők a kezdetektől fogva hangoztatták, hogy nem követték el azt, amivel megvádolta őket klubjuk egykori sportolója.

Hegedűs László, az egyik ártatlanul megvádolt vízilabdázó jogi képviselője a lapnak elmondta: polgári eljárásban sérelmi díjat kérnek azoktól, akik a két sportoló rossz hírét keltették. Ugyanakkor az is nyilvánosságra hozható, hogy az ügy kirobbanása után 30 napon belül büntetőeljárást kezdeményeztek, amit a Pesti Központi Kerületi Bíróság el is rendelt, a XIV. kerületi Rendőrkapitányság pedig rágalmazás miatt nyomozást indított ismeretlen tettes ellen.

Nem hivatalos információk szerint az ártatlanul meghurcolt sportolók decemberben feljelentést tettek ismeretlen tettes ellen, hogy kiderítsék, ki szivárogtatta ki a sajtónak a feljelentést.

Címlapról ajánljuk

Harry hercegi címe bánhatja, hogy állandó amerikai lakos lett

Harry herceg, III. Károly angol király kisebbik fia hivatalosan is felszámolta kapcsolatait Nagy-Britanniával. Így értékelik a szigetországban a lépését, hogy az Egyesült Államokat jelölte meg állandó lakhelyeként. Felmerült, hogy emiatt elveszítheti hercegi címét.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.22. hétfő, 18:00
Dobrowiecki Péter Lengyelország-szakértő, az MCC Magyar-Német Intézet kutatási vezetője
Mitrovits Miklós történész, Lengyelország-szakértő
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×