eur:
394.78
usd:
370.89
bux:
65150.27
2024. április 19. péntek Emma
Varga Roland, a ferencvárosi gól szerzője örül (j), mellette balról jobbra: Fontes Fernando Gorriaran, Sigér Dávid és Lovrencsics Gergő a labdarúgó OTP Bank Liga 20. fordulójában játszott Újpest FC - Ferencváros mérkőzésen a budapesti Szusza Ferenc Stadionban 2019. február 9-én.
Nyitókép: MTI/Koszticsák Szilárd

Újabb rangadó vár a Fradira

Az éllovas Ferencváros a negyedik helyezett Debrecen vendégeként lép pályára a Nagyerdei Stadionban a labdarúgó OTP Bank Liga hétvégi, 21. fordulójában szombaton.

Az összecsapás nem ígérkezik könnyűnek a zöld-fehérek számára, ugyanis a legutóbbi hat egymás elleni találkozóból öt döntetlen született egy ferencvárosi siker mellett. Ugyanakkor az elmúlt nyolc tétmérkőzésen a Debrecen nem tudta legyőzni fővárosi riválisát, legutóbb 2016 áprilisában sikerült neki. A forma szintén nem a hajdúságiak mellett szól: idei két bajnoki mérkőzésén a DVSC gólt nem szerzett, és csupán egy ponttal gazdagodott.

A címvédő, a tabellán második MOL Vidi FC mindkét 2019-es mérkőzését elvesztette az OTP Bank Ligában, ráadásul saját közönsége előtt. Ezúttal idegenben játszik, az MTK vendégeként javíthat a székesfehérvári együttes.

A harmadik helyen álló Honvéd a kieső helyen álló DVTK-hoz látogat. A sereghajtó, egyre kilátástalanabb helyzetbe kerülő Haladás a Mezőkövesdet fogadja, mindkét fél hat bajnoki mérkőzés óta nyeretlen.

OTP Bank Liga, 21. forduló:

Debreceni VSC-Ferencváros 14.00

Puskás Akadémia FC-Újpest FC 17.00

Diósgyőri VTK-Budapest Honvéd 17.00

Szombathelyi Haladás-Mezőkövesd Zsóry FC 17.00

Kisvárda Master Good-Paksi FC 17.00

MTK Budapest-MOL Vidi FC 19.30

Címlapról ajánljuk
Vitézy Dávid: Gyurcsányozás és Budapest-ellenes minisztérium helyett a város legyen a középpontban!
választás 2024

Vitézy Dávid: Gyurcsányozás és Budapest-ellenes minisztérium helyett a város legyen a középpontban!

101 pontban hirdette meg főpolgármesteri választási programját. Sokkal több van szerinte Budapestben, ráadásul a külső kerületeket is magára hagyta a várospolitika, pedig ott lakik a budapestiek háromnegyede - mondta programadó-kampánynyitó rendezvényén Vitézy Dávid, az LMP által támogatott főpolgármester-jelölt. Elege van a "Gyurcsányozásból", és felidézte, mit csinált Karácsony Gergellyel a villamos, illetve a tram-train a 2022-es kampány ellenzéki előválasztásán.
VIDEÓ
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×