eur:
394.24
usd:
369.95
bux:
65045.06
2024. április 20. szombat Tivadar
Babos Tímea (b) és a francia Kristina Mladenovic az amerikai Jennifer Brady és Alison Riske elleni játszma közben a melbourne-i ausztrál nyílt teniszbajnokság női páros versenyének elődöntőjében 2019. január 22-én. Babosék 6:4, 6:2-re győztek és ezzel bejutottak a döntőbe.
Nyitókép: MTI/EPA/Ritchie Tongo

Temesvári Andrea: Babos Tímeára jó hatással van a nyomás

Döntőbe jutott Babos Tímea és Krisztina Mladenovics párosa az ausztrál nyílt teniszbajnokságon. Temesvári Andrea Grand Slam-győztes teniszező szerint a kettősnek nagy esélye van a címvédésre.

Babos Tímea és francia partnere, Kristina Mladenovic címvédőként bejutottaz ausztrál nyílt teniszbajnokság női páros versenyének döntőjébe.

„Nem lehet kimondani, hogy elvártuk tőlük ezt, de mindenki nagyon szeretné őket látni, ahogy újra felemelik a trófeát és egy újabb Grand Slam-torna győzteseként jönnek le a centerpályáról” - mondta az InfoRádiónak Temesvári Andrea

A címvédő kettős ellenfele a magyar idő szerint pénteken 6 órakor kezdődő fináléban a Samantha Stosur, Csang Suaj ausztrál-kínai páros lesz. A Grand Slam-győztes teniszező szerint a magyar-francia párosnak nagy esélye van a sikerre.

„A páros-vb-n már sikerült megvédeni a címüket, és én most is bizakodó vagyok. Úgy látom, hogy

Timit ez a fajta nyomás jó értelemben tudja előrevinni,

és Kikinek sokat tud segíteni.”

Temesvári Andrea szerint Babos és Mladenovic kó párt alkotnak, mert amikor egyik hibázik, a másik biztonságot nyújt a játékával.

„Fontos lesz, hogy a döntőben is együttműködjenek és azt a magabiztosságot tartsák, amit eddig is mutattak” - tette hozzá.

KAPCSOLÓDÓ HANG
Címlapról ajánljuk
Kempf Zoltán egy időre háttérbe szorítja az influenszerkedést, és megcélozza az olimpiát

Kempf Zoltán egy időre háttérbe szorítja az influenszerkedést, és megcélozza az olimpiát

A világbajnok BMX freestyle-os néhány évre abbahagyta a versenyzést, de amikor a sportága bekerült az olimpiai programba, hamar visszatért. A népszerű influenszer az InfoRádióban elmondta: a BMX freestyle-ban nem lehet előre jósolni vagy esélyeket latolgatni, sok tényezőtől, körülménytől függ, hogy sikerül egy-egy verseny, de a kvótaszerzés lesz a célja a júniusi, budapesti olimpiai selejtezőn.

Kiderült, hány magyar dolgozik külföldön – és az is, mivel lehetne őket hazacsábítani

A magyarok főképpen a külföldön elérhető magasabb fizetés, az itthoni bizonytalanabb, kiszámíthatatlanabb jövő, valamint a "klíma" miatt vándorolnak ki valamelyik nyugat-európai országba – ez derült ki az Egyensúly Intézet felméréséből, amelyből javaslatcsomag is készült az intézet és a Vállalkozók és Munkáltatók Országos Szövetsége összefogásából. Az InfoRádió Kozák Ákost és Gazsi Attilát kérdezte.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.22. hétfő, 18:00
Dobrowiecki Péter Lengyelország-szakértő, az MCC Magyar-Német Intézet kutatási vezetője
Mitrovits Miklós történész, Lengyelország-szakértő
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×