eur:
394.24
usd:
369.95
bux:
65045.06
2024. április 20. szombat Tivadar
Peking, 2018. október 3.Babos Tímea a kínai Csang Su-aj ellen adogat a pekingi keménypályás tenisztorna női versenyének második fordulójában 2018. október 3-án. (MTI/EPA/Hou Hvi Jung)
Nyitókép: MTI/EPA/Hou Hvi Jung

Sikert ért el a magyar teniszpáros

Babos Tímea és francia partnere, Kristina Mladenovic címvédőként győzött a melbourne-i ausztrál nyílt teniszbajnokság női páros versenyének második fordulójában. A kétszeres világbajnok magyar teniszező Fucsovics Márton pedig bejutott a vegyes páros versenyének második fordulójába.

Babos Tímea és Kristina Mladenovic ellenfele a kínai Han Hszin-jün és a horvát Darija Jurak volt, akiket három szettben, 1 óra 34 perc alatt győztek le szombaton.

Az először összeállt magyar duó szombaton döntő rövidítésben verte a kínai Csang Su-ajt és az ausztrál John Peerst, a találkozó 1 óra 14 percig tartott.

A női párosban címvédő Babos tavaly az indiai Rohan Bopannával az oldalán döntőt vívott vegyes párosban Melbourne-ben.

Címlapról ajánljuk
Kiderült, hány magyar dolgozik külföldön – és az is, mivel lehetne őket hazacsábítani

Kiderült, hány magyar dolgozik külföldön – és az is, mivel lehetne őket hazacsábítani

A magyarok főképpen a külföldön elérhető magasabb fizetés, az itthoni bizonytalanabb, kiszámíthatatlanabb jövő, valamint a "klíma" miatt vándorolnak ki valamelyik nyugat-európai országba – ez derült ki az Egyensúly Intézet felméréséből, amelyből javaslatcsomag is készült az intézet és a Vállalkozók és Munkáltatók Országos Szövetsége összefogásából. Az InfoRádió Kozák Ákost és Gazsi Attilát kérdezte.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.22. hétfő, 18:00
Dobrowiecki Péter Lengyelország-szakértő, az MCC Magyar-Német Intézet kutatási vezetője
Mitrovits Miklós történész, Lengyelország-szakértő
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×