eur:
394.4
usd:
371.39
bux:
66942.82
2024. április 16. kedd Csongor
Kijev, 2018. május 25.A labdarúgó Bajnokok Ligája labdájának hatalmas másolata egy kijevi téren 2018. május 25-én, egy nappal a kupasorozat döntője előtt. A döntőt a Liverpool és a Real Madrid játssza az ukrán fővárosban. (MTI/EPA/Robert Ghement)
Nyitókép: ROBERT GHEMENT

A BL-selejtező miatt megbüntette a PAOK-ot az UEFA

Az Európai Labdarúgó Szövetség (UEFA) 22 ezer euróra megbüntette a PAOK Szaloniki csapatát.

A szervezet pénteki indoklása szerint a görög együttes drukkerei lézerfényt használtak az augusztus 8-i, Szpartak Moszkva ellen 3-2-re megnyert Bajnokok Ligája-selejtező közben, márpedig ez az eszköz ki van tiltva a stadionokból.

Az UEFA közleménye megjegyzi, a szurkolók elzárták a lépcsőket is, ami ugyancsak szabályellenes.

Az európai szövetség a Szpartakot 31 ezer euróra büntette, miután a klub fanatikusai tiltott dalokat énekeltek a mérkőzés közben.

A két együttesen kívül az ugyancsak görög Aszterasz Tripolisz és a montenegrói Buducnost Podgorica szurkolóik pályára futása, míg a skót Hibernian pirotechnikai eszközök használata és tárgyak bedobálása miatt bűnhődik.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.16. kedd, 18:00
Kaiser Ferenc
a Nemzeti Közszolgálati Egyetem docense
Az Izrael elleni csapás oldhatja meg Ukrajna támogatásának kérdését – Híreink az ukrajnai frontról kedden

Az Izrael elleni csapás oldhatja meg Ukrajna támogatásának kérdését – Híreink az ukrajnai frontról kedden

Republikánus törvényhozók azt javasolták, hogy próbáljanak meg egy csak Izrael támogatására vonatkozó törvénycsomagot elfogadni. A Fehér Ház hétfőn azonban megismételte, hogy Joe Biden amerikai elnök nem fog jóváhagyni egy önálló, egyedül csak Izraelt támogató finanszírozási törvényjavaslatot, a csomagnak Ukrajna támogatását is tartalmaznia kell. Kijev közben elutasította azt az amerikai kérést, hogy ne támadjanak orosz olajfinomítókat.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×