eur:
392.49
usd:
365.97
bux:
66865.77
2024. április 25. csütörtök Márk
Nyitókép: Wikipedia

Megvan, ki lesz a Fradi edzője

Az ukrán Szerhij Rebrov lehet a Ferencváros labdarúgócsapatának új vezetőedzője.

A csakfoci.hu és az Nemzeti Sport is úgy értesült, hogy a Dinamo Kijev korábbi edzője ülhet le a Ferencváros kispadjára. A zöld-fehérektől kedden közös megegyezéssel távozott a német Thomas Doll.

A 44 lves szakvezető játékos-pályafutása során szerepelt a Sahtar Doneckben, a Dinamo Kijevben, a Tottenhamben, a Fenerbahcéban, a West Hamben és a Rubin Kazanyban is. A 75-szörös ukrán válogatott Rebrov 2014 óta edzősködik. Három évig vezette a Dinamo Kijevet, amellyel kétszer nyert bajnokságot és hazai kupát, valamint egyszer az ukrán Szuperkupát. 2017-ben szerződése lejártával távozott, majd a szaúdi al-Ahlihoz került, ám innen áprilisban menesztették. Volt az ukrán válogatott másodedzője is.

A Ferencváros négy győzelemmel és egy döntetlennel vezeti a bajnokságot.

Címlapról ajánljuk

Orbán Viktor: idén lezárhatjuk a nyugati civilizáció egy dicstelen korszakát

Megkezdődött a Millenárison a Konzervatív Politikai Akció Konferenciája (CPAC Hungary), a kétnapos rendezvény megnyitóján a miniszterelnök is beszédet mondott. Úgy látja, a progresszív liberális szellem rosszabbá tette a világot, háborúkat szított, el akarta pusztítani a nemzeteket. Szerinte e szellem hívei ugyanúgy építik ki a hatalmukat, mint annak idején a kommunisták, a folyamatot öt pontba szedte.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.25. csütörtök, 18:00
Bóka János
európai uniós ügyekért felelős miniszter
EZT OLVASTA MÁR?
×
2024. április 25. 06:13
×
×
×
×