eur:
389.48
usd:
365.92
bux:
55376.1
2023. szeptember 23. szombat Tekla

Csúszik a Tottenham új stadionjának átadása

Nem lesz kész az ígért határidőre a Tottenham új stadionja, így a londoni labdarúgócsapat további két hazai bajnoki összecsapását is a Wembley-ben játssza.

A klub közleménye szerint a legutóbbi tesztek a biztonsági rendszereknél jeleztek problémákat, emiatt biztosan nem tud megnyitni a létesítmény szeptember elején. Mindez azt jelenti, hogy a Spurs az eredeti tervekkel ellentétben a Wembley-ben fogadja szeptember 15-én a Liverpoolt, valamint október 6-án a Cardiff Cityt is.

Azt még nem tudni, hogy október 28-án a Manchester City elleni rangadót már új otthonában játszhatja-e a csapat.

Az építkezés csúszása érinti a Oakland Raiders-Seattle Seahawks amerikaifutball-találkozót is, amelyet október 14-én ugyancsak a White Hart Lane-en vívtak volna. A londoni NFL-mérkőzést így szintén a Wembley-ben rendezik majd meg.

Címlapról ajánljuk
Sós Csaba: Milák Kristóf szenved

Sós Csaba: Milák Kristóf szenved

A tervek szerint az olimpiai bajnok úszó Milák Kristóf már az egy hónap múlva esedékes budapesti Világkupa-versenyen medencében lehet - jelezte az InfoRádiónak Sós Csaba szövetségi kapitány. Arról is beszélt, hogy januártól elsősorban az olimpiai A-szintes versenyzők kapnak támogatást.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2023.09.25. hétfő, 18:00
Szlávik János
főorvos, a Dél-pesti Centrumkórház infektológiai osztályának vezetője
Windisch: hosszú távon a magas reálbér-növekedés nem fenntartható a termelékenység javulása nélkül

Windisch: hosszú távon a magas reálbér-növekedés nem fenntartható a termelékenység javulása nélkül

Az Állami Számvevőszék elnöke, Windisch László, a Közgazdász-vándorgyűlésen tartott beszédében érintette a gazdaság aktuális kérdéseit, különös tekintettel az inflációra és az Állami Számvevőszék szerepére a jövőbeni gazdasági fejleményekben. Az elnök szerint a magas nyomású gazdaság helyett más irányba kellene lépéseket tenni, javítani kellene a termelékenységet és a GNI-hoz hasonló mutatókat is figyelni kell a GDP-fókusz helyett. A jegybanki veszteségtérítés ügyében szerinte még hosszú szakmai vitákra lesz szükség.

EZT OLVASTA MÁR?
×
2023. szeptember 23. 13:00
×
×
×
×