eur:
393.63
usd:
369.03
bux:
65691.74
2024. április 23. kedd Béla
Ljubomir Vranjes, a Veszprém svéd vezetőedzője a férfi kézilabda Magyar Kupa döntőjében játszott  MOL-Pick Szeged - Telekom Veszprém mérkőzésen a debreceni Főnix Csarnokban 2018. április 15-én. A Telekom Veszprém 27. alkalommal nyerte meg a kupát, miután 23-21-re győzött a Szeged ellen.
Nyitókép: Czeglédi Zsolt

Három céljuk van a veszprémi kéziseknek

A bajnoki cím visszaszerzése, a Magyar Kupa-győzelem és a Bajnokok Ligája négyes döntőjébe kerülés az elvárás a szezonban Telekom Veszprém férfi kézilabdacsapatánál.

Sevinger Zsolt a Veszprém Handball Team Zrt cégvezetője elmondta: a csapat július végén kezdte meg felkészülését a szezonra. A hollandiai edzőtábort követően pénteken a Balatonfüreddel játszották első nyilvános felkészülési mérkőzésüket hazai pályán, melyet 35-18-ra megnyertek.

A felkészülés folytatásában csütörtöktől Győrben tréningezik a csapat, ahol szombaton edzőmeccset is játszik a Tatabányával. Augusztus végén Strassbourgba utaznak a veszprémi kézilabdázók felkészülési tornára, melyen többek között a Bajnokok Ligája legutóbbi két döntősével is összecsapnak. A francia Montpellier és a Nantes csapatai mellett a másik ágról a szintén francia PSG, a macedón Vardar Szkopje, vagy a fehérorosz Breszt jöhet majd ellenfélnek. A felkészülés utolsó edzőmeccsén, a klub hivatalos szezonnyitóján augusztus 31-én a szlovén Celjét fogadják Veszprémben, a magyar bajnokság pedig szeptember 5-én a Csurgó ellen hazai pályán indul - közölte.

A Veszprém csapatától a nyáron távozott Mirko Alilovic kapus, Christian Ugalde balszélső, Renato Sulic és Schuch Timuzsin beállók, a balkezes átlövő Ancsin Gábort és az irányító Győri Mátyást pedig kölcsönadta a klub.

Az idei szezonra érkezett

  • a Flensburgból a francia irányító, Kentin Mahé,
  • a Kielcéből a horvát balszélső Manuel Strlek,
  • a Vardar Szkopjétől Sterbik Árpád kapus,
  • Kielből a dán beálló, René Toft Hansen,
  • a Celjéből a szlovén jobbkezes átlövő, Borut Mackovsek.

Szintén erősítést jelent a csapatnak, hogy a Balatonfüred elleni mérkőzésen góllal tért vissza hosszú sérüléséből a francia jobbkezes átlövő, William Accambray.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.23. kedd, 18:00
Sz. Bíró Zoltán
történész, Oroszország-szakértő
Berobbant a mesterséges intelligencia a vállalatok életébe, mindenki beszáll az AI-versenybe

Berobbant a mesterséges intelligencia a vállalatok életébe, mindenki beszáll az AI-versenybe

Az első számú globális megatrend lett a mesterséges intelligencia boom, ami alapjaiban ír át üzleti modelleket, diszruptálhat iparágakat és felborítja az eddigi játékszabályokat. Egy teljes konferencianapon keresztül azzal foglalkozunk az AI in Business c. rendezvényünkön, milyen változásokat hoz az AI az üzlet számára az egyes szektorokban és területeken. Mellébeszélés helyett üzleti stratégiákat, valós megoldásokat és use case-eket mutatnak be a témát ismerő tanácsadók, IT-beszállítók, és azok a vállalati vezetők, akik már aktívan keresik vagy már meg is találták az AI-ban rejlő üzleti lehetőségeket. A Portfolio AI in Business rendezvényéről ebben a cikkünkben számolunk be.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×