eur:
392.53
usd:
365.83
bux:
66755.33
2024. április 25. csütörtök Márk
Király Gábor kapus a franciaországi labdarúgó Európa-bajnokságon szereplő magyar válogatott edzésén a marseille-i Robert Louis Dreyfus Központban 2016. június 17-én, az F csoport második fordulójában Izland ellen játszott mérkőzés előtti napon.
Nyitókép: MTI Fotó: Illyés Tibor

Király Gábor kórházba került

A Haladás hétvégi mérkőzésén Király Gábor megsérült, a meccs után kórházban vizsgálták.

"Nagy melegben játszottuk a szezon első hazai mérkőzését. Kétszer is visszajöttünk a meccsbe 1:0 után és 2:1-es állásnál is egyenlíteni tudtunk. Mindent megtettünk a győzelemért, de ennyi volt a mai mérkőzésben. A szurkolóink segítségével őrizzük hazai pályán veretlenségünket" - írja honlapján Király Gábor.

A Haladás kapusa a sérüléséről is tájékoztat: "a mérkőzésen a vége előtt egy újpesti támadásnál Novotnyval ütköztem, páros lábbal a mellkasomba kaptam rúgást. A találkozó után a kórházban megröntgenezték, szerencsére nem lett komoly baj, de így is mellkasi zúzódással pihennem kell.

Jó érzés volt, hogy a 150. NBI-es mérkőzésem alkalmából felköszöntött a Haladás a találkozó előtt."

Címlapról ajánljuk
Döntött a kormány: három kérdésben is módosítják az alaptörvényt

Döntött a kormány: három kérdésben is módosítják az alaptörvényt

Megszűnik az igazságügyi miniszteri ellenjegyzés a kegyelmi ügyekben, viszont kiskorúkat érintő ügyekben nem lehet majd kegyelmet adni – jelentette be a Kormányinfón Gulyás Gergely, a Miniszterelnökséget vezető miniszter. Két további kérdésben is módosul az alaptörvény. Május 8-én Budapestre látogat a kínai elnök.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.25. csütörtök, 18:00
Bóka János
európai uniós ügyekért felelős miniszter
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×