eur:
392.27
usd:
366.85
bux:
67039.3
2024. április 28. vasárnap Valéria
Demeter Bence lovagol az öttusa Európa-bajnokság vegyes váltó versenyén a székesfehérvári Bregyó közi Regionális Atlétikai Központban 2018. július 23-án.
Nyitókép: MTI Fotó: Kovács Tamás

Újabb magyar érem az öttusa Európa-bajnokságon

Bronzérmes lett a Kovács Sarolta, Demeter Bence páros vegyes váltóban a székesfehérvári viadal zárónapján.

Bronzérmet nyert a Kovács Sarolta, Demeter Bence páros vegyes váltóban a székesfehérvári öttusa Európa-bajnokság zárónapján.

A magyarok a 2x100 méteres úszásban 1:57.21 perccel másodikak voltak, vívásban 21 győzelemmel és 15 vereséggel harmadikak, és két szám után is a harmadik helyen álltak.

Lovaglásban csak a hetedik legjobb eredményt érték el 268 ponttal, így a kombinált számot - melyben mindkét váltótag 2x800 métert futott és kétszer lőtt - negyedikként kezdték meg. Végül egy helyet előreléptek, 11:08.28 perces - ebben a számban a harmadik legjobb - eredményükkel.

Győzött a két egyéni győztes alkotta francia staféta, az ezüstérmet pedig az olaszok szerezték meg.

A magyarok egy arannyal, valamint két-két ezüsttel és bronzzal a franciák mögött a második helyen végeztek a székesfehérvári öttusa Európa-bajnokság éremtáblázatán.

Győzött a Kovács Sarolta, Alekszejev Tamara, Földházi Zsófia összeállítású csapat, második lett Marosi Ádám, illetve a Marosi, Demeter Bence, Regős Gergely trió, és harmadikként zárt Kovács a hagyományos versenyben. Ugyancsak bronzot nyert Kovács és Demeter a vegyesváltóban.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.29. hétfő, 18:00
Csányi Sándor
az OTP Bank elnök-vezérigazgatója
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×