eur:
395.05
usd:
372.1
bux:
65428.99
2024. április 17. szerda Rudolf

Az Egyesült Államok tizenegyedszer nyert a női világligában

Az Egyesült Államok együttese nyerte a nyolccsapatos szuperdöntőt a női vízilabda-válogatottak világligájában.

A kínai Kunsanban lebonyolított tornán az amerikai csapat 8-6-ra nyert Hollandia ellen az első helyért rendezett összecsapáson, és sikerével 11. alkalommal, megszakítás nélkül pedig ötödször végzett az első helyen.

A harmadik az orosz válogatott lett, amely a bronzmeccsen 7-6-ra nyert a kanadaiak ellen. Az ötödik hely a kínaiakat 10-5-re verő spanyoloké, a hetedik pedig a japánok felett 10-7-re diadalmaskodó ausztráloké lett.

A világligában a magyar csapat is indult, de nem jutott tovább európai selejtezőcsoportjából, ahol negyedik lett a spanyolok, az oroszok és a hollandok mögött.

Címlapról ajánljuk

Orbán Viktor Brüsszelben: „ez a vörös vonal”

Az uniós migrációs és menekültügyi csomag esetében szerinte a legfontosabb kérdés, hogy azok, akik Európába akarnak jönni, maradhatnak-e az unió területén mindaddig, amíg menekültügyi kérelmüket elbírálják vagy az unió határain kívül kell várakozniuk a döntés meghozataláig.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.17. szerda, 18:00
Vágujhelyi Ferenc
a Nemzeti Adó- és Vámhivatal elnöke
Megbillentek a tőzsdék a Fed-elnök szavaira

Megbillentek a tőzsdék a Fed-elnök szavaira

A tegnapi meredek amerikai lefordulást követően a rossz hangulat átragadt Európára is, nagy esést láthattunk ma a kontinens piacain, ebben a kedvezőtlen nemzetközi miliőben a magyar tőzsde is lefordult, a BUX közel 3 százalékos mínuszban zárt, a blue chipek közül pedig az OTP teljesített legrosszabbul. Az amerikai tőzsdéken vegyes mozgásokat hozott a keddi nap: csak a Dow tudott pluszban zárni. Részvénypiaci témákkal kiemelten foglalkozunk a május 16-i Portfolio Investment Day 2024 konferenciánkon, amelyen a részvétel regisztráció után ingyenes. Regisztráció és jelentkezés itt.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×