eur:
393.63
usd:
364.79
bux:
0
2024. március 29. péntek Auguszta
London, 2018. április 22.Alvaro Morata, a Chelsea játékosa ünnepli a Southampton elleni gólját az Angol Labdarúgó-szövetség Kupája, a FA-kupa  elődöntőjében a londoni Wembley Stadionban 2018. április 22-én.  (MTI/EPA/Gerry Penny)
Nyitókép: GERRY PENNY

Nagy hiányzók a spanyoloknál

Julen Lopetegui szövetségi kapitány kihirdette a spanyol labdarúgó-válogatott 23 fős utazó világbajnoki keretét.

A névsor legnagyobb meglepetése, hogy a szakvezető kihagyta a Chelsea csatárát, Álvaro Moratát és az Atlético Madrid szélsőjét, Vitolót, akik az utóbbi időben rendszeresen szerepeltek a nemzeti együttesben. Szintén kimaradt a barcelonai Sergi Roberto, a Chelsea-ben szereplő Cesc Fabregas és a szezonban jól teljesítő Marcos Alonso, valamint Hector Bellerin, az Arsenal védője.

A spanyolok Marokkóval, Iránnal és az Európa-bajnok Portugáliával találkoznak a B csoport küzdelmei során a július 14-én rajtoló, oroszországi vb-n.

A spanyolok 23 fős kerete:

kapusok: David de Gea (Manchester United), Pepe Reina (SSC Napoli), Kepa Arrizabalaga (Athletic Bilbao)

védők: Dani Carvajal (Real Madrid), Sergio Ramos (Real Madrid), Nacho Fernández (Real Madrid), Gerard Piqué (FC Barcelona), Jordi Alba (FC Barcelona), César Azpilicueta (Chelsea), Nacho Monreal (Arsenal), Álvaro Odriozola (Real Sociedad)

középpályások: Sergio Busquets (FC Barcelona), Andrés Iniesta (FC Barcelona), David Silva (Manchester City), Koke (Atlético Madrid), Saúl Níguez (Atlético Madrid), Thiago Alcántara (Bayern München)

támadók: Isco Alarcón (Real Madrid), Marco Asensio (Real Madrid), Lucas Vázquez (Real Madrid), Diego Costa (Atlético Madrid), Iago Aspas (Celta Vigo), Rodrigo Moreno (FC Valencia)

Címlapról ajánljuk

A lelki álomkórtól óv Ferenc pápa a keresztút meditációjában

Az elnyomástól és igazságtalanságtól megalázott Krisztusok, a háború őrültsége miatt mosolyukat vesztett gyermekek és a bántalmazást elszenvedő nők a főszereplői a nagypéntek esti keresztút állomásain elhangzó meditációknak, melyeknek szövegét első alkalommal Ferenc pápa írta.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.02. kedd, 18:00
Káel Csaba
a MÜPA vezérigazgatója, filmügyi kormánybiztos
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×