eur:
393.99
usd:
369.25
bux:
65831.87
2024. április 18. csütörtök Andrea, Ilma
Madrid, 2018. február 14.Cristiano Ronaldo, a spanyol Real Madrid játékosa ünnepel, miután gólt szerzett a francia Paris Saint-Germain ellen a labdarúgó Bajnokok Ligája nyolcaddöntőjében játszott mérkőzésen a madridi Santiago Bernabeu stadionban 2018. február 14-én. (MTI/EPA/Juanjo Martin)
Nyitókép: JUANJO MARTIN

Fordulat Cristiano Ronaldo bírósági ügyében

Fordulat a Cristiano Ronaldo ellen zajló adócsalási ügyben: az El Mundo újság szerint az ötszörös aranylabdás portugál csillag hajlandó kifizetni a tartozását.

A vád szerint Ronaldo 14,7 millió euró (4,6 milliárd forint) adót nem fizetett be 2011 és 2014 között, s négyszer sértette meg a jogszabályokat azzal, hogy az imázsjogokhoz tartozó bevételeit nem vallotta be - írta a Blikk.

"Mindig befizettem az adóimat, Angliában és Spanyolországban is" – méltatlankodott korábban a focista.

Ám nyilatkozata után tíz hónappal Ronaldo az ügyvédjén keresztül állítólag mégiscsak felajánlott 14 millió eurót (4,3 milliárd forint) a spanyol kincstárnak, hogy elkerülje a börtönbüntetést.

A botrány kirobbanása óta sok idő telt el, így akár már 100 millió euróra (31,4 milliárd forint) is duzzadhat az eredetileg kért 14,7 millió eurós kártérítés, amelyet ki kell fizetnie, ha a bíróság bűnösnek találja.

Címlapról ajánljuk
Magosz: újabb aszály fenyeget, azonnali megoldás kell

Magosz: újabb aszály fenyeget, azonnali megoldás kell

Tartósan vízhiányos időszak kihirdetését kezdeményezte a Belügyminisztériumnál a Nemzeti Agrárgazdasági Kamara, valamint a Magyar Gazdakörök és Gazdaszövetkezetek Szövetsége. Aszály ugyan még nincs, viszont az Alföldön március közepe óta kritikus a csapadékhiány – mondta az InfoRádióban Cseh Tibor András, a Magosz főtitkára.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.18. csütörtök, 18:00
Dobrev Klára
árnyék-miniszterelnök, a DK-MSZP-Párbeszéd EP listavezetője
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×