eur:
396.71
usd:
354.34
bux:
74754.49
2024. szeptember 27. péntek Adalbert

Nagy változás jön a BL-ben

Az Európai Labdarúgó Szövetség (UEFA) döntése értelmében a következő szezontól kezdődően a Bajnokok Ligájában és az Európa Ligában is nevezhető lesz három olyan játékos, aki abban az idényben más csapat színeiben már pályára lépett.

A jelenleg érvényben lévő szabályozás miatt több klub sem a legerősebb játékoskeretével vesz részt a BL-ben, illetve az EL-ben: a Barcelona Philippe Coutinho, míg az Arsenal Pierre-Emerick Aubameyang játékára nem számíthat tavasszal a nemzetközi porondon, mert ezek a játékosok korábbi klubjaik révén (Liverpool, Borussia Dortmund) érintettek voltak az adott sorozatban.

Az UEFA ezzel a döntéssel a bajnokságok példáját követi, ahol nem korlátozzák a januárban szerződtetett játékosok szerepeltetését.

Az európai szövetség azt is bejelentette: a döntőbe jutott csapatok a következő idénytől 18 helyett 23 játékost nevezhetnek a finálékra.

Címlapról ajánljuk
Hetvenedik születésnapja alkalmából „megbocsátott” Angela Merkelnek Friedrich Merz

Hetvenedik születésnapja alkalmából „megbocsátott” Angela Merkelnek Friedrich Merz

Egy virágcsokorral igyekezett bizonyítani Friedrich Merz, hogy már nem neheztel Angale Merkelre. A korábbi, tizenhat évig regnáló kancellárt ugyanis a CDU jelenlegi elnöke, egyben kancellárjelöltje köszöntötte 70. születésnapja alkalmából. Igaz, a CDU székházában tartott ünnepség kissé megkésett, mivel az ünnepelt július 17-én töltötte be a kerek életévet.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.09.27. péntek, 18:00
Steinbach József
a Magyarországi Református Egyház Zsinatának lelkészi elnöke
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×