eur:
395.43
usd:
372.07
bux:
65428.99
2024. április 16. kedd Csongor
Kórházba került a magyar futball-legenda

Kórházba került a magyar futball-legenda

Mészöly Kálmán vasárnap lett rosszul, ezért otthonából egy budapesti kórházba szállították. A futball-legenda az utóbbi időben többször küzdött egészségi problémával.

"Sajnos valóban nincs jól az édesapám, s jelenleg kórházban van egy vírusos megbetegedés miatt" – árulta el a Blikknek ifjabb Mészöly Kálmán. A játékosként világválogatottságig jutó, a nemzeti csapatban 61 meccsén hat gólt szerző védő, aki két vébén, az 1962-es chilein és az 1966-os angliain is szerepelt, s szövetségi kapitányként is kijuttatta a gárdát az 1982-es spanyolországi tornára, az elmúlt időszakban többször is betegeskedett.

Hosszú idő után a januári Év Sportolója Gálán mutatkozott először a nagy nyilvánosság előtt. A nemzeti színházba felesége, Bardi Gyöngyi és kisebbik fia Géza kísérte el. A Magyar Labdarúgó-szövetség életműdíját meghatottan könnyek között vette át, s a járás az ízületi problémái miatt nehézkesen ment neki, de azt mondta jól érzi magát.

Címlapról ajánljuk
Két spanyol csapat is bejuthat most az elődöntőbe

BL élőben
Két spanyol csapat is bejuthat most az elődöntőbe

Mind a két spanyol csapat is egygólos előnyről kezdi a visszavágót a BL-negyeddöntőben, hat napja a Barcelona Párizsban 3-2-re verte a PSG-t, az Atlético otthon, a metropolitanóban 2-1-re a Borussia Dortmundot. A mai két párból továbbjutók egymás ellen játszanak majd az elődöntőben.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.17. szerda, 18:00
Vágujhelyi Ferenc
a Nemzeti Adó- és Vámhivatal elnöke
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×