eur:
392.27
usd:
366.85
bux:
67039.3
2024. április 27. szombat Zita
Michelisz az év legjobbja

Michelisz az év legjobbja

A túraautó-világbajnokság (WTCC) idei második helyezettje, Michelisz Norbert lett az Év magyar autóversenyzője az Autósport és Formula Magazin által összeállított rangsor alapján.

A 33 éves pilóta a Top 50 magyar autóversenyző elnevezésű, szombat esti budapesti gálán vehette volna át a díjat, de mivel éppen a nemzetközi szövetség (FIA) díjkiosztó gáláján tartózkodott, helyette versenymérnöke, Bári Gergő vette át az elismerést.

A gála díszvendége a korábbi Forma-1-es pilóta, a 201 GP-n indult francia Jean Alesi volt, akinek fia, a GP3-ban versenyző Giuliano Alesi az Év nemzetközi tehetsége díjat kapta meg a szervezőktől.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.29. hétfő, 18:00
Csányi Sándor
az OTP Bank elnök-vezérigazgatója
Érdekesen erős volt az esti órákban a forint

Érdekesen erős volt az esti órákban a forint

Összességében jól sikerült ez a hét a forint számára, stabil volt és az utolsó két nap menetelésének köszönhetően felértékelődéssel zárta a hetet. Az S&P hitelminősítő péntek este megerősítette Magyarország adósbesorolását és a stabil kilátáshoz sem nyúlt, ami szintén kedvező a hazai fizetőeszköz szempontjából, amely a 392-es szinten fejezte be a pénteki kereskedést az euró ellenében. Devizapiaci témákkal is foglalkozunk a május 16-i Portfolio Investment Day 2024 konferenciánkon, amelyen a részvétel regisztráció után ingyenes. Regisztráció és jelentkezés itt.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×