eur:
392.27
usd:
366.85
bux:
67039.3
2024. április 27. szombat Zita
Nagy változások Kenderesi Tamás életében

Nagy változások Kenderesi Tamás életében

Több és minőségibb edzésmunkát végez Kenderesi Tamás, amióta visszatért az uszodába. Pécs olimpiai bronzérmes úszóját külön motiválja, hogy csupán a negyedik helyen ért célba a 200 pillangó úszás döntőjében a budapesti világbajnokságon.

Kenderesi Tamás az InfoRádió Vegyesúszás című magazinműsorában elmondta: nyugodt a lelkiismerete, hiszen a riói olimpia után a szokásos lendülettel vetette bele magát az újabb szezonba. A budapesti világbajnokságon az első két úszásával elégedett, csupán a harmadik, a döntő nem sikerült jól. „Talán az is lehetett az oka, hogy előtte egy hónappal felszedtem két kilót, az lehet, hogy nem hiányzott az utolsó ötvenen” – tette hozzá a sportoló. Épp ezért a szeptemberi szezonkezdést követően dietetikus segítségét is igénybe veszi a felkészüléshez.

A budapesti verseny után csalódott volt, jobb eredményre számított az elért negyedik helynél, de tanult a hibáiból – mondta. Elmondása szerint ez motiválja a legjobban, és a jövő nyáron, Glasgow-ban megrendezett Európa-bajnokságon jobb helyezésre számít.

Stábjával változtattak az edzésmódszeren, elkezdték a gyorsúszásra való felkészülést is, és – mint mondta – sokkal minőségibb úszásokat végez.

„Úgyhogy jó lesz ez!”

– jelentette ki a pécsi úszó.

KAPCSOLÓDÓ HANG
Címlapról ajánljuk

Versenyfutás az idővel: hat napja semmi nyoma az eltűnt autista német kisfiúnak

A hét eleje a különböző mentőszolgálatok több száz tagja keresi a hétfő este az alsó--szászországi Bremervördében eltűnt hatéves kisfiút. A rendkívüli erőkkel l folyó kutatást nehezíti, hogy a hatéves Arian autista. Ez az oka annak, hogy a felkutatására a hatóságok a legkülönbözőbb eszközöket vetik be, és az autizmus szakértőivel is konzultálnak. Szombat délutánig azonban még semmi eredmény nélkül, de nem adták fel a reményt.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.29. hétfő, 18:00
Csányi Sándor
az OTP Bank elnök-vezérigazgatója
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×