eur:
393.39
usd:
367.88
bux:
67247.96
2024. április 26. péntek Ervin
Hajdu B. István értetlenül áll a történtek előtt

Hajdu B. István értetlenül áll a történtek előtt

A Juventus nem tudta tartani a lépést a Real Madriddal a labdarúgó Bajnokok Ligája döntőjében, és a sorozat történetében először megvédte címét, de hogy miért alakult így, az egy kisebb rejtély – mondta az InfoRádió Aréna című műsorában Hajdú B. István sportkommentátor.

Senki sem érti, mi történt a labdarúgó Bajnokok Ligája döntőjének második játékrészében a csapatokkal – mondta az InfoRádió Aréna című műsorában Hajdú B. István.

„Az első játékrészben 1-1 volt az állás, és ha pontozni kellett volna, akkor lehet, hogy előnyben lett volna a Juventus. Nagyon tervszerűen játszott, az sem törte össze, hogy amikor talán jobban játszott, akkor kapott egy gólt, mert utána egy igencsak látványosra sikerült találattal tudott egyenlíteni. Arra a kérdésre azonban sem a helyszínen, sem az azóta olvasott visszhangok szerint nem tudtak választ adni, hogy a második félidőben mi történt. A Real Madrid esetében még csak-csak van magyarázat: hogy megnyugodjanak és megpróbálják nyomás alatt tartani az ellenfelet, de

hogy a Juventus mitől omlott így össze, az kisebb rejtély”

- fogalmazott a sportkommentátor.

Hajdu B. István értetlenül áll a történtek előtt

A szakértők az egyik fontos különbségnek azt érezték, hogy a Real Madrid gondolkodásban és passzbiztonságban múlta felül a Juventust.

„Nagyon ritka az, hogy az alapcsapat minden tagja ott van a pályán, és nemcsak egy-két játékos, hanem gyakorlatilag

hat-nyolc ember az átlag feletti szinten játszik egy nagyon hosszú idény utolsó mérkőzésén.

Ha csak a Real középpályássorát nézzük: Modricon, Toni Krooson, de mondhatom Iscót is, egyszerűen nem érződött az, hogy hányadik meccsüket játsszák, az idénynek melyik szakában járunk” - véli a sportkommentátor.

Hajdú B. István hozzátette: a valóságban a Real Madrid az utolsó mérkőzésen is úgy teljesített, mint a korábbi találkozókon.

KAPCSOLÓDÓ HANG
Címlapról ajánljuk
Már az egészségügyi rendszereket is veszélyeztetik a kiberbűnözők

Már az egészségügyi rendszereket is veszélyeztetik a kiberbűnözők

A pénzügyi szektor sokkal jobban fel van készülve a különféle kibertámadásokra, mint az egészségügyi szolgáltatók – mondta az InfoRádióban Palicz Tamás egészségügyi kiberbiztonsági szakértő. Arról is beszélt, hogy az utóbbi időben előfordult, hogy bizonyos támadások után teljesen újra kellett szervezni egy-egy kórház vagy egyes estekben egy teljes régió működését.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.26. péntek, 18:00
Balczó Barnabás
a Magyar Posta vezérigazgatója
EZT OLVASTA MÁR?
×
2024. április 26. 14:15
2024. április 26. 12:47
×
×
×
×