eur:
394.45
usd:
369.62
bux:
65196.65
2024. április 19. péntek Emma
Lovrencsics Gergő bajban

Lovrencsics Gergő bajban

Már jól van a labdarúgó Magyar Kupa-döntőben szenvedett sérülése után Lovrencsics Gergő. Mint mondja: az a baj, hogy a vizsgálatok miatt péntek estig a kórházban kell maradnia, pedig már nagyon menne haza.

„Jól vagyok, tiszta a tudatom, és bár kívülről talán úgy tűnt,

végül az orrom sem tört el. A CT sem mutatott ki semmit.

Az orvosok szerint azonban péntek estig bent kéne maradnom, vár rám még pár vizsgálat, de én már ma nagyon mennék haza” - mondta a fradi.hu-nak nyilatkozva a zöld-fehérek válogatott játékosa.

Lovrencsics Gergő a Vasas elleni kupadöntő 89. percében ütközött össze a Vasas játékosával, Murka Benedekkel. Amint összekoccantak, a Fradi futballistája elvesztette az eszméletét, és nagyot esett. Hosszú percekig nem lehetett tudni, milyen állapotban van, több orvos és mentő vette körül, és előkerült egy defibrillátor is. A játékosok is megijedtek, többen sírva fakadtak attól tartva, hogy komolyabb a baj. Lovrencsicsre végül nyakmerevítőt tettek, és hordágyon vitték le a pályáról. Ekkor már integetett a közönségnek, jelezve, hogy jól van.

Lovrencsics Gergő bajban

„Még éjjel visszanéztem az egészet, valóban ijesztő volt.

Láttam Remilit, Korcsmárt is sírni, meghatott az egész, ahogy a társaim is viselkedtek, ahogy nekem ajánlották a győzelmet. Jól esett, jól esik, tényleg köszönöm” - mondta a szélső.

Lovrencsics közölte, hogy az ilyen esetek benne vannak a futballban, ezért nem is haragszik Murkára.

Az FTC labdarúgója arról is beszélt, hogy mindenre emlékszik.

„Tiszta maradt a tudatom. Emlékszem a mérkőzés előtti órákra is, de magára a szituációra is. Arra is, ahogy visznek le a pályáról.”

A felesége is nézte a meccset, és nagyon megijedt.

„Amint tudtam, azonnal beszéltem vele. Hogy mennyire magamnál voltam, az is mutatja, hogy lengyelül nyugtattam meg” - tette hozzá.

A meccset 1-1-es döntetlen után tizenegyesekkel a Ferencváros nyerte.

Címlapról ajánljuk
Kaiser Ferenc: a mérsékelt izraeliek nem Iránt féltik, hanem az amerikai fegyvercsomagot

Kaiser Ferenc: a mérsékelt izraeliek nem Iránt féltik, hanem az amerikai fegyvercsomagot

Hírügynökségi jelentések szerint az izraeli hadsereg csapást mért több célpontra Iránban, de ezt Izraelben hivatalosan nem erősítették meg. Irán azt közölte, hogy a légvédelme működésbe lépett, és az okozott robbanásokat a közép-iráni Iszfahán körzetében. Kaiser Ferenc, a Nemzeti Közszolgálati Egyetem docense szerint ez izraeli jelzés, figyelmeztetés volt Iránnak a hétvégi zsidó állam elleni támadása után.
VIDEÓ
Katonai csapás érte Iránt, botrány van Izraelben – Közel-keleti háborús híreink pénteken

Katonai csapás érte Iránt, botrány van Izraelben – Közel-keleti háborús híreink pénteken

Az iráni FARS hírügynökség szerint három robbanást lehetett hallani Iránban Iszfahán tartományban egy katonai bázison, ahol vadászgépek állomásoznak. Egy amerikai tisztviselő azt mondta, hogy Izrael mért csapást Iránra, a létesítmény nem nukleáris volt. Az iráni légvédelmet aktiválták. Napközben kétértelmű nyilatkozatok születtek azzal kapcsolatosan, valóban Izrael támadott-e, Teherán eddig nem vádolta ezzel meg a zsidó államot, a Hamász viszont igen. Közben Szíriát is támadás érte.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×