eur:
394.36
usd:
370.28
bux:
65125.52
2024. április 22. hétfő Csilla, Noémi
Váratlan döntést hozott Roger Federer

Váratlan döntést hozott Roger Federer

A 18-szoros Grand Slam-bajnok - aki feljött a világranglista negyedik helyére - döntése bejelentésekor azt is közölte: már nem érdekli a világelsőség.

A Roland Garrosig pihenőt tart Roger Federer, aki vasárnap megnyerte a miami tenisztorna férfi versenyét, a döntőben Rafael Nadalt legyőzve.

"Most tartok egy kis szünetet, Párizsban láthattok ismét" - mondta a 35 éves sztár a díjátadó után. "Nem vagyok már 24 éves, a szervezetemnek pihenésre, a fejemnek szünetre, a családomnak pedig rám van szüksége" - tette hozzá a négygyermekes apa.

A 18-szoros Grand Slam-bajnok - aki feljött a világranglista negyedik helyére - közölte, már nem érdekli a világelsőség.

"Az év második felére összpontosítok, ezért is hagyok ki most pár hetet" - mondta Federer, aki a május 28-án kezdődő Roland Garros után az általa leginkább kedvelt füves borításon kíván bizonyítani Stuttgartban, Halléban és Wimbledonban.

Az idén az Australian Openen, Indian Wellsben és Miamiban is tornagyőztes svájci játékos 91. trófeáját hódította el Floridában, és 19/1-re javította idei meccsmérlegét.

Váratlan döntést hozott Roger Federer

Címlapról ajánljuk
Somkuti Bálint: pénz lesz Ukrajna támogatására, csak fegyver és lőszer nem

Somkuti Bálint: pénz lesz Ukrajna támogatására, csak fegyver és lőszer nem

Az amerikai képviselőház hosszú viták után szombaton elfogadta az Ukrajnának, Izraelnek és Tajvannak szánt 95 milliárd dolláros segélycsomagról szóló törvényjavaslatot. A Mathias Corvinus Collegium Geopolitikai műhelyének kutató tanára szerint a szállítási képesség okozhatja a legnagyobb problémát Ukrajnának.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.23. kedd, 18:00
Sz. Bíró Zoltán
történész, Oroszország-szakértő
EZT OLVASTA MÁR?
×
2024. április 22. 11:14
×
×
×
×