eur:
394.3
usd:
370.31
bux:
65674.41
2024. április 18. csütörtök Andrea, Ilma

Kikapott a női vízilabda-válogatott az első amerikai felkészülési mérkőzésén

A riói olimpiára készülő, s jelenleg az Egyesült Államokban edzőtáborozó magyar női vízilabda-válogatott 13-6-ra kikapott az ötkarikás címvédő és világbajnok amerikai csapattól.

A Magyar Vízilabda Szövetség honlapjának beszámolója szerint a két együttes "háromfelvonásos" párharcának első, Miamiban rendezett összecsapásán az Európa-bajnok magyar csapat legjobbja a négy gólos Bujka Barbara volt, mellette a csapatkapitány Keszthelyi Rita volt kétszer eredményes.

A hazaiaknál a kapus Ashleigh Johnson fantasztikus napot fogott ki, hiszen 15 lövésből 9-et hárított.

Bíró Attila együttese két nap múlva Greenwichben is összecsap az amerikaiakkal, majd még New Yorkban is játszanak egymással.

Eredmény:

Egyesült Államok-Magyarország 13-6 (4-2, 4-2, 4-0, 1-2)

-------------------------------------------------------

gólszerzők: Fattal 3, Steffens, Mathewson, Craig 2-2, Neushul, M. Fisher, Craig, Musselman 1-1, illetve Bujka 4, Keszthely 2

Címlapról ajánljuk
Egyetemi bérkövetelések: előrelépés még nincs, államtitkári ígéret már van

Egyetemi bérkövetelések: előrelépés még nincs, államtitkári ígéret már van

Hankó Balázs megígérte, megvizsgálják, hogy az általa ismert fizetési adatok miért nem egyeznek az egyetemi dolgozók bérpapírjain szereplő számokkal. Gregor Anikó, a Felsőoktatási Dolgozók Szakszervezete ELTE Társadalomtudományi Karának szakszervezeti titkára az InfoRádióban elmondta: hasznos volt az újabb egyeztetés, két hét múlva pedig újra tárgyalni fognak.
VIDEÓ
Lefordultak az amerikai indexek

Lefordultak az amerikai indexek

Gazdasági információk tekintetében ma az amerikai lakáspiacról közölnek újabb adatot, ez a monetáris politikai kilátások szempontjából lehet érdekes. A héten eddig kedvezőtlenül alakulnak a részvénypiaci folyamatok, elsősorban az Izrael és Irán közötti konfliktus fokozódása nyomta rá a bélyegét a hangulatra, emellett továbbra is ott vannak a ragadós amerikai inflációval kapcsolatos aggályok, amelyek azt a narratívát erősítik, hogy akár hosszabb ideig maradhat a magas kamatszint. A magyar tőzsde ma esett, az európaiak viszont pluszban zártak. A tengerentúlon egyelőre esés látszik.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×